(VIDEO) PROSULI SE NA BINI: Ove poznate ličnosti su pale tokom nastupa!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

ODLIČNO SE SNAŠLI

(VIDEO) PROSULI SE NA BINI: Ove poznate ličnosti su pale tokom nastupa!

Stars -

Mnoge poznate ličnosti doživele su veoma neprijatne situacije tokom svojih nastupa, ali su kao pravi profesionalci odlično snašli.

Dok je izvodila izvodila svoje pesme, Lepa Brena je u viskom srebrnim štiklama pala na bini. Ubrzo su joj pomogli da ustane, a ona se samo nasmejala i nastavila nastup.

Lepa Brena pala
make action GIFs like this at MakeaGif

Lepa Brena je nekoliko puta pala na sceni, ali je svaki put, budući da je pravi profesionalnost, nastavila sa osmehom nastup.

I mnoge druge naše zvezde doživele su padove na sceni.

Naša slavna glumica Milena Dravić na FESTU-u, kada joj je uručena nagrada "Beogradski pobednik", posle kratkog obraćanja publici, kada je želele da siđe sa bine, pala.

Suzana Mančić je pala 2011. godine, na samom početku emisije "Pesma plus bingo plus" na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja. Kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar.

Ana Bekuta je ponesena atmosferom na nastupu u Aleksandrovcu pala sa pozornice. Ona je sjajno odreagovala, te je, nakon početnog šoka, ustala, i rekla "Nisam se ubila". Ana je nastavila da peva posle ovog incidenta.

Mina Kostić se toliko unela u ples da je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala na leđa.

Indira Vladić iz Kolonije se tokom jednog nastupa toliko zaigrala da je završila na zadnjici, ali se odmah pridigla i nastavila...

(Kurir.rs/Foto Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLAĐA SE PROSULA: Pala ko pokošena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja