MIRELA IZGUBILA STARATELJSTVO NAD SINOM: Zbog seksa joj oduzeli dete (8)!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

SLOMLJENA UČESNICA PAROVA

MIRELA IZGUBILA STARATELJSTVO NAD SINOM: Zbog seksa joj oduzeli dete (8)!

Stars -

Učesnica „Parova“ Mirela Lapanović po povratku u Sloveniju izgubila je starateljstvo nad mlađim sinom, osmogodišnjim Aljoškom, koji je pripao njenom bivšem vereniku Andreju.

Sud je doneo odluku da starleta, koja je u rijalitiju započela vezu s Milutinom Radosavljevićem Milijem i s njim imala seks pred kamerama, dete u narednih šest meseci može viđati samo u prisustvu njegovog oca.

- Kad sam izašla iz vile, počeli su negativni komentari. Izgubila sam starateljstvo nad mlađim sinom Aljoškom - priča kroz suze Mirela i nastavlja:

- Andrej mi je u privatnim pozivima govorio da mi je podrška, ali radio mi je iza leđa. Ruši mi se ceo svet, a sve zbog toga što sam našla ljubav svog života. U vreme dok sam bila u „Parovima“, Andrej je išao od Centra za socijalni rad do advokata i oduzeo mi je sina.

Kao osnov je naveo da me nema više od tri meseca, da sam našla drugog muškarca, da sam se ponašala nemoralno, moje pijanstvo iskoristio je kao da sam alkoholičar. Njemu je povređena sujeta, ne tražim nikakve izgovore, svesna sam svojih grešaka i stojim iza njih. Ali mnogo mi je teško - završava Lapanovićeva.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MILI BESAN ZBOG IZBACIVANJA IZ PAROVA: Rekao je da će skočiti sa Brankovog mosta, ali to nije sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track