KOCKAO SE, PIO, VARAO JE: Posle 15 godina ga je ostavila, a evo šta Džej danas kaže o svojoj bivšoj ženi
Foto: Printscreen

ISKRENO

KOCKAO SE, PIO, VARAO JE: Posle 15 godina ga je ostavila, a evo šta Džej danas kaže o svojoj bivšoj ženi

Stars -

Džej Ramadanovski ne može da prežali svoju bivšu suprugu Nadu koja mu je rodila dvoje dece.

"Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada", rekao je Džej.

foto: Printscreen

"Mogu da nađem cupi, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imam sam četiri ozbilje, all... Živio sam tako, zarađivao, trošio...", ispričao je e emisiji "Rada sam".

Džej i Nada su se posle 15 godina braka sudski razveli 2007. Iz tog braka imaju dve ćerke, Anu i Mariju. Džej nikada nije krio da je glavni krivac bio on, odnosno njegovo ponašanje. Bilo je tu noćnih provoda, prevara, alkohola, kocke, dugova... U jednom od intervjua za Kurir, Ramadanovski je takvo svoje ponašanje ovako objasnio: „Znaš kako je kad ti česma curi, a nemaš gumicu da je popraviš? Desi se poplava. E, tako je mene Nada trpela dvadeset i nešto godina. Ona je najbolja žena",

Posle razvoda, Džej se nije ponovo ženio, ali je imao mnogo veza. Uglavnom nezvaničnih i kratkotrajnih. Nada je i glumila u nekoliko Džejovih spotova.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto Pritnscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja