GOSPOĐA TEODOSIĆ O POSLU, PLANOVIMA, SELIDBI... U Beogradu sam sve vreme i ostajem ovde!
Foto: Dragan Kadić

JELISAVETA O PLANOVIMA

GOSPOĐA TEODOSIĆ O POSLU, PLANOVIMA, SELIDBI... U Beogradu sam sve vreme i ostajem ovde!

Stars -

Zaigrala je večeras u predstavi "Hotel 88". Bila je odlična u ulozi Sandre, lajfstajl blogerke. Bila je to još jedna njena uspešna rola. Čim se predstava završila, pitali smo Jelisavetu Orašanin o njenim planovima, da li je teško preći toliko put, doći iz Amerike i zaigrati na bini. I još neke važne stvari. Evo intervjua.

"Sandra je prilično površna devojka. Veoma je naivna, infatilna i samim tim proguta svaku priču koju joj neko kaže. Instagram je njen život. Ona je lajfstajl blogerka, ali ne ona prava lajfstal blogerka, koja se muči, već ona koja se time usput bavi. Nekako sve što se nije objavilo na Instgaramu, u njenom slučaju znači da se i nije desilo u njenom životu. Ona je dosta drugačija od mene. Mlađa je (smeh), ali dobro, obe smo mlade. Ali, ona je devojka, koja je, da kažem površna, zaljubljena u svog supruga i veruje mu u sve što joj on kaže", objašnjava Jelisaveta koliko je slična sa likom koji tumači u predstavi.

- Sa kolegama iz predstave, Vladimirom Aleksićem, Andrijom Kuzmanovićem i Tamarom Krcunović, glumi u hotelskoj sobi, nadomak publike.

"Mi smo navikli da igramo u pozorištu, da budemo ušuškani iza na toj bini. Publika je tamo gde je publika, daleko, a postoji i taj četvrti zid koji vas odvaja, a koji treba da se razbije svakoj predstavi. Zanimljivo je ovo, kao da igrate na nekoj maloj sceni, a čim ste bliži publici, čim vam publika diše za vratom, ona ima osećaj kao da sve prožiljava sa vama. I onda se mnogo više udubi u predstavu i mislim da je to dobro. Dobro je što je predstava izmeštena iz pozorišta, što igramo na poslednjem spratu hotelu, što kada otvorimo prozore, vidimo Beograd. Sve to ovoj predstavi daje jednu novu dimenziju. Nekako je još životnija. Ovo je stvarno hotel i mi stvarno igramo u hotelskoj sobi i mislim da je to prava stvar", dodaje.

foto: Nebojša Mandić

- Jelisaveta je nedavno bila u Americi, gde je njen suprug Miloš Teodosić potpisao ugovor za NBA klub "Kliperse". Prešla je kilometre i kilometre zbog ove uloge.

"Igrala sam nekada sa predstavom "Divan dan", imali smo tada gostovanje u Kanadi. Doputovali smo u pet popodne, a ja sam u osam uveče izašla na scenu. Tako da, mlada sam, i nekako mi taj džet leg ne može ništa (smeh). A i stvarno nemam problem sa tim džet legom. Radujem se da igram ovu predstavu i obožavam ove ljude sa kojima glumim. Ovo je prva predstava koju igram tokom leta jer su pozorišta zatvorena, ali eto mi smo se dogovorili da nastavimo sa predstavom zato što volimo da je igramo i zato što uživamo da se družimo i van pozorišta", naglašava glumica koja je u Srbiju doputovala sa suprugom.

"Snimam "Ubice mog oca", uskoro me očekuje nastavak "Vojne akademije", kao i treći serijal "Ubica mog oca". Tako da je poprilično radno".

- Na pitanje kako će uskladiti profesionalne i privatne obaveze i kakav je osećaj vratiti se u Beograd, kaže:

"Ja sam sve vreme u Beogradu, samo sam sada bila na odmoru. A za ovo ostalo ću videti. Imam ta snimanja pa sam fokusirana na to".

- Šta nam nastavak popularne serije "Ubice mog oca" donosi?

"Nemam mnogo snimajućih dana u drugoj sezoni. A nastavak serije će biti veoma zanimljiv, ima dosta novih likova, a ono što publika može da očekuje, to je jedan ozbiljan triler, kao što je bio i dosada, ali mislim da će serija biti još ozbiljnija i još gledanija", ističe.

- Jelisaveta pažnju privlači i zbog svog sjajnog izgleda. Kakva je iza scene?

"Ja se privatno jako malo šminkam, za šminakanje mi ne treba mnogo vremena, tako da se to završi sa korektorom i ajlajnerom", kaže glumica.

- Kada je u pitanju stil odevanja, glumica i na tom polju dobija komplimente. A kada dođe u situaciju da se sprema u 5 do 12, snalazi se na sledeći način.

"Imam dosta prijateljica koje su dizajnerke, i onda se ja uvek čujem sa njima. Svratim do njihove radnje ili do ateljea, pokupim odeću. Iznajmim je za jedno veče, odnosno one mi poklone za to jedno veče", priča Jelisaveta koja ima i svoju omiljenu boju:

"Najviše volim crno, najprijatnije se osećam u crnoj odeći. I ako u ateljeu ima jedna crna stvar, ja ću se za crno uhvatiti".

- Prepoznatljiva je i po kratkim haljinama koje najčešće nosi. U kratkoj haljini je došla i na večerašnju predstavu:

"Pa mlada sam, mogu da nosim", kaže kroz osmeh.

Crno, kratko... To najviše voli da nosi, a bez jedne sitnice nigde ne ide: bez roze končića koji nosi na nozi, i koji je imala i večeras.

"Nosila sam ga još kao mala. Naravno, menjam končić, ali ga uvek imam na nozi. I moja mama ga nosi, to mi je ostalo od detinjstva. Mama mi je vezivala končić, da bih ga imala kao i ona. Mama ga nosi i dalje, tako i ja", poručuje.

(Kurir.rs/Blic žena/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track