VESNA RIVAS PRORIČE: Aleksandru i Davida čeka nešto strašno! Ona mora što pre da zatrudni sa njim!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVA BUDUĆNOST

VESNA RIVAS PRORIČE: Aleksandru i Davida čeka nešto strašno! Ona mora što pre da zatrudni sa njim!

Stars -

Aleksandra Subotić i David Dragojević od kako su izašli iz vile rijalitija "Parovi" ne prestaju da pune medijske stupce. Njihova ljubav je nastavljena, detalje iz privatnog života rado dele sa svojim pratiocima i time izazivaju veliku pažnju.

Međutim, Vesna Rivas koja važi za odličnu proročicu, otkrila je šta će se desiti sa ovim parom i da li imaju mogućnost da njihova ljubav opstane.

"Ona sapunica iz vile već se većini raspršila napolju za ovih par dana a ostalima će tokom leta. Kad vide ko su i gde su, a šta su napravili, tu je kraj! Neki će grebati da se što pre vrate u vilu jer samo tamo i postoje. Veze, retko ko će preživeti, verujem samo u Davida i Aleksandru i to ako ona zatrudni u naredna dva meseca. Ako ne rodi dete Davidu njih dvoje će brzo raskinuti i onda će nastati haos u njenom životu jer će se Čabarkapa umešati", rekla je Vesna.

foto: Nebojša Mandić

Aleksandra i David svakodnevno uživaju u društvu njene ćerkice Magdalene, a da li će se ovoj devojčici pridružiti bata ili seka, te se ostvariti Vesnino predviđanje, ostaje nam da vidimo.

Nije sto je moja,ali najlepša je ????❤️ uživamo još koji dan u NS pa onda opet za BG obaveze zovu ☺️ @sandrasuboticss

A post shared by David Dragojevic (@___californication) on

(Kurir.rs/Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESNA RIVAS PRVA IZBAČENA IZ PAROVA: Pubilka je napala čim je stigla u studio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track