Najnovije vesti

MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Kada jednom nešto korigujete, uvek hoćete još!
Foto: Nebojša Mandić

ISKRENO

MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Kada jednom nešto korigujete, uvek hoćete još!

Stars

Milica Pavlović važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, ali i za jednu od retkih koja se nije podvrgla hiruškim intervencijama. Ona kaže da nije pobornik takvog načina ulepšavanja.

"Nisam radila nijednu estetsku korekciju na sebi i još ne želim to da radim. Smatram da nema potrebe da nešto menjam na sebi, a obično nesigurni ljudi odlučuju da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Jednom kada nešto korigujete onda stalno želite još.

Više sam pobornik da se dobra zadnjica i vitko telo mogu dobiti treningom, a ne na stolu za operacije. Međutim, jedan prijatelj mi je rekao da u životu moram da pazim šta govorim jer reči su najopasnije. Ko zna, možda u nekim pedesetim godinama ipak legnem na taj sto", kroz osmeh poručuje Milica, koja će ovo leto provesti uglavnom radno.

foto: Dragana Udovičić

"Ne znam koliko ću imati vremena da se odmaram jer imam veliki broj zakazanih nastupa i obaveza. Volela bih kada se sve to završi da odem nekoliko dana sa drugaricama na neku egzotičnu destinaciju", kaže Pavlovićeva, a s obzirom na to da prijateljice vodi na odmor, pitali smo je šta je sa jačom polovinom.

"Leto je i sama sam. Nemam dečka i uživam dok sam sama", otkriva pevačica.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic/Lj.T. Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MILICA PAVLOVIĆ POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA: Seksi senjorita objavila video i pokazala previše

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...