PREVARE, TUČE, OTIMANJE IMOVINE: Bile su supruge fudbalera, a brak sa njima im je doneo skandale!
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

NAJINTRIGANTNIJI

PREVARE, TUČE, OTIMANJE IMOVINE: Bile su supruge fudbalera, a brak sa njima im je doneo skandale!

Stars -

Sportisti su najpoželjniji muškarci - vredni su, zgodni, imaju rutinu, ambiciju, poželjni su u drušvu, popularni i dobro zarađuju. Brakovi koje sklapaju fudbaleri su, pak, najintrigantniji za javnost.

Međutim, mnogi brakovi fudbalera i njihovih prvih, pa nekada čak i drugih, žena završavali su se razvodom, i to nimalo lepim.

Bojana Rajić i Vladimir Stojković

Bojana Rajić, bivša supruga Vladimira Stojkovića, se povukla iz javnog života otkako se udala za oca svog drugog sina, Branislava Đurđevića. Ona s vremena na vreme poseti neki javni događaj, a najviše se oglašava preko društvenih mreža.

foto: Damir Dervišagić

Vladimir Stojković je nakon razvoda svoju bivšu nazivao raznoraznim pogrdnim imenima, te je pričao da je ona narkomanka i da otpužbe da ne plaća alimentaciju nisu tačne, te su se dugo borili oko stana u kojem su živeli zajedno sa sinom Lavom.

Vladimir Stojković danas je u braku sa Valentinom sa kojom ima sina Vukašina, a on i njegova bivša supruga Bojana su u odličnim odnosima i zajedno podižu sina Lava. Bojana je čak stan u centru grada koji je dobila od Stojkovića ustupila paru do daljnjeg. Ova ljubavna drama imala je lep epilog, a Bojana i Vladimir dali su, ipak, lep primer svim bivšim supružnicima da bi trebalo zaboraviti na loše trenutke i krenuti dalje svojim putem.

Jelena i Albert Nađ

Srpsku javnost krajem 2016. godine potresla je drama bračnog brodoloma, u koju su upleteni nekadašnji fudbaler Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, a nažalost i njihovo troje dece.

Gnusne priče o navodnom silovanju Jelene Nađ zaprepastile su Srbiju. Umesto da ozbiljne optužbe ispriča nadležnim institucijama, supruga bivšeg fudbalera rešila je da obelodni porodičnu dramu u medijima, sa sve detaljima od kojih mnogi dobiju nagon na povraćanje. Da se odmah razumemo, ako je tačno i jedan odsto od onog za šta Jelena optužuje Alberta - on mora da bude u zatvoru. Ali, kako smo došli do toga da se ovakve stvari rešavaju na televiziji, a ne u policiji i na sudu?

"Pokušao je varjačom da me siluje pred sinom. Tukao me je dok sam bila trudna. Hteo je da me ubije", izjavila je Jelena.

Albert joj nije ostao dužan. On je bivšu ženu Jelenu i njenu majku optužio da se bave crnom magijom. On tvrdi da decu ne viđa zbog bivše supruge, da nema para redovno da isplaćuje alimentaciju.

Epilog priče dvoje ljudi koji su kao plod ljubavi na ovaj svet doneli troje dece, trenutno zabavlja široke narodne mase. I dok jedni sa sažaljenjem i osudom prate razvoj situacije, drugi pružaju podršku, a deca najgore prolaze. Ne misleći na njihovo sutra, prljav veš Jelena i Albert Nađ pokazali su čitavoj naciji. Publika za vreme predstave pomno je pratila fabulu jer incident je postao najurnebesniji vid zabave.

Mirna i Alebert Nađ

Mirna i Albert Nađ razveli su se ove godine, nakon svega što se desilo između Jelene i Alberta. Mirna je tada izjavila:

"Podneli smo zahtev za sporazumni razvod braka. Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretiranje, koje ne traje samo ova dva meseca, već godinama. Napravila mi je pakao od života", rekla je Mirna.

Iako se razvodi od njega, ona kaže da Alberta i dalje ludo voli.

"On je divan suprug i otac, ali za nas je najbolje da se rastanemo. Sigurna sam da ćemo ostati prijatelji i da ćemo zajedno odgajati našu ćerku Helenu. I dalje ga mnogo volim. Za mene je ovo najteža odluka u životu, ali za naše dobro je najbezbednija. Sve što imam sama sam stekla. Znam da Albert sad nema novca, ali sam sigurna da će, kad ga ponovo bude imao, pomoći svojoj deci. Za njega ću uvek biti tu i šta god da mu treba pomoći ću mu", rekla je Mirna.

Iako su se sporazumno razveli u martu ove godine, krajem juna viđeni su zajedno u noćnom provodu na jednom beogradskom splavu.

"Iznenađeni su bili čak i neki Albertovi prijatelji koji su došli na splav i videli ih zajedno. Njih dvoje su pili najskuplja pića, pa im je ceh na kraju večeri bio 35.000 dinara, što je prosečna srpska plata", otkrio je tada izvor.

Nađ i Mirna su u braku bili četiri godine, a nakon ovih fotografija svi su se zapitali da li je na pomolu pomirenje.

foto: Marina Lopičić

Nikoleta Lozanova i Valeri Božinov

Nekadašnji igrač Partizana Valeri Božinov dugo je bio u braku sa jednom od najlepših plejboj zečica Nikoletom sa kojom ima ćerkicu. Mnogi su spekulisali da je fudbalerova prevara kriva za razvod ovog para.

Nikoleta se posle svega fotografisala potpuno naga i poručila je: "Dobro izgledati je najbolja osveta".

Inače, Nikoleta se u medijima pojavljivala nakon glasina da se viđa sa Kristijanom Ronaldom, a optužena je da je kriva za raskid tenisera Grigora Dimitrova i Marije Šarapove.

????

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Emilija i Mateja Kežman

Matija Kežman je ostavio svoju prvu suprugu Emiliju, a kako se šuškalo da bi bio u vezi sa devojkom Marijom Perković.

Zvanično, bivši fudbaler je imao problema u braku sa prvom suprugom zbog čega su se rastali, a zatim je on našao novu ljubav. Iako dve godine nisu živeli zajedno, Marija i Mateja su se tek 2012. za javnost ispričali da su se rastali, ali tada još nisu podneli razvod za brak.

Nedugo zatim su angažovali advokate da ih razvedu, a nekoliko puta su bili na sudu kako bi se dogovorili o alimentaciji koju Mateja mora da daje Emiliji za njihovo troje dece, Lazara, Aleksandru i Jakova.

Brakorazvodna parnica trajala je skoro tri godine i njih dvoje su se dogovorili oko podele imovine.

Emilija je nakon razvoda, kako su prenosili pojedini mediji, pričala da je on imao brojne ljubavnice.

foto: Aleksandar Jovanović

Marija Perković

Mateja Kežman sa Marijom Perković ima četvorogodišnjeg sina Filimona. i njih dvoje su ostali u dobrim odnosima.

Mateja Kežman

Posle dve turburlentne ljubavi, Mateja Kežman se skrasio sa Tarom Šumonjom, a čaršijom su kolale priče da je ona bila u braku kada je započela vezu sa fudbalerom, te da je sada već bivšeg muža ostavila tek posle godinu dana.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic,M.R., Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track