VIZIONAR IZ MLADENOVCA PREDVIĐA: Kraj veze Prije i Filipa! Brena pokušava da ih pomiri!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

VIZIONAR IZ MLADENOVCA PREDVIĐA: Kraj veze Prije i Filipa! Brena pokušava da ih pomiri!

Stars -

Radosav Rade Živanović iz Mladenovca tvrdi da će se ljubav između pevačice i sina Slobodana Bobe Živojinovića ugasiti za samo dva meseca

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uskoro će okončati svoju dvogodišnju vezu, tvrdi poznati vizionar iz Mladenovca Radosav Rade Živanović.

Čovek koji je pojedinim javnim ličnostima već prorekao sudbinu i predvideo brojne srećne i tužne događaje u njihovim životima ovoga puta nema lepe vesti za trenutno najpopularniji par na estradi. U razgovoru za Kurir Stas, Živanović predviđa da Priji i Filipu posle leta predstoji turbulentan i stresan period, kao i kraj romanse.

- Aleksandra i Filip važe za skladan par, ali nije baš sve tako kako izgleda. Za dva meseca im predstoji izuzetno težak period. Verujte mi na reč, neće oni ostati zajedno. Tako bar ja vidim. Njih dvoje nisu suđeni jedno drugom. Postoji strast, poštovanje, poslovni odnosi, ali dublji odnos od toga ne vidim. Zvezde im nisu naklonjene. U perspektivi njih dvoje ne vidim zajedno. U poslednje vreme se često i svađaju i to neće izaći na dobro. Nesporazum koji tek sledi, zapravo svađa zbog važnog životnog problema, biće glavni okidač za kraj njihove ljubavi - tvrdi Rade.

foto: Marina Lopičić

Prema njegovim predviđanjima, Lepa Brena biće ta koja će pokušati da ih pomiri.

- Brena će tu odigrati najvažniju ulogu. Vidim da ona drži celu porodicu na leđima, kao i Filipovu vezu sa Aleksandrom. Ona iza njih stoji kao anđeo čuvar. Njoj je i stalo do toga da oni opstanu i da u budućnosti budu zajedno. Kad za dva meseca budu raskinuli, ona će biti ta koja će da ohladi njihove usijane mlade glave. Brena će uspeti da ih pomiri i da im ukaže na greške koje čine - tvrdi Živanović.

Inače, Aleksandra i Filip su pravo iz luksuznog letovališta u Monte Karlu zapucali na Crnogorsko primorje, gde pevačica ima zakazane nastupe. Prema našim saznanjima, upravo u Crnoj Gori su počele nevolje u raju. Naime, gosti hotela u kojem su sin Bobe Živojinovića i pevačica odseli rekli su nam da su prisustvovali žučnim raspravama mladog para, te da se nisu libili ni da na plaži povise glas jedno na drugo.

Nameće se pitanje da li je to početak kraja? Ostaje nam da vidimo.

Jedna žena im je bacila magiju!

Vizionar iz Mladenovca Radosav Živanović tvrdi da je na Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića bačena magija.

- Njih dvoje prate neke mračne sile. Crni oblaci su se nadvili nad njima, što znači da je neko već bacio magiju. To su ozbiljne stvari i to tako treba i shvatiti. Jedna ženska osoba remeti njihov mir. Ona na sve načine pokušava da unese tenzije u tu vezu i upropasti oboje. Zbog toga njih dvoje ne mogu mirno da žive i da se vole kao pre nekoliko meseci. Predlažem im da pod hitno posete neko sveto mesto i da se pričeste - poručuje vizionar Rade.

Lj. Stanišić/Foto: Damir Dervišagić

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE STIDE SE NIKOGA: Prijovićka i Filip podelili VRELI snimak gde JAVNO RAZMENJUJU NEŽNOSTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja