OVO NISMO ZNALI: Rada Manojlović otkrila detalje veze sa devet godina mlađim kolegom!
Foto: Dragan Kadić

NAPOKON PRIZNALA

OVO NISMO ZNALI: Rada Manojlović otkrila detalje veze sa devet godina mlađim kolegom!

Stars -

Čak godinu dana su krili status, a Rada je priznala ko je koga tu smuvao i kako je gledala na dosta mlađeg Harisa Brkovića kada ga je upoznala.

Rada Manojlović i i Haris Berković konačno su odlučili da u emisiji "Amidži šou" koja se prikazuje na televiziji "Pink" otkriju kako su se upoznali, a pevačica je i priznala da su njih dvoje u vezi čak dve godine u vezi, iako mnogi misle da je u pitanju samo godinu dana.

"Ja sam je prvi video i to na TV-u. Mogu slobodno da kažem da sam bio klinac tada", našalio se Haris na početku priče,a Rada je objasnila:

Drustvoo, veceras od 22:30h ➡TV Pink i uvek zanimljivi @amigshow ✅ ?????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

"On je bio veći klinac nego što sam ja klinka, razlika između nas je devet godina".

Kada su se prvi videli, Haris nije ni sanjao da će završiti sa Radom za koju je, kada ju je uživo video, pomislio da je top ženska i dobra pevačica.

"Drugi korak bio je kada smo snimili duet. Tokom takmičenja je trebalo da navijam za brata, ali sam navijala i za Harisa zbog čega sam se zapitala:

''Da li je moguće da ja njemu priđem i preuzmem inicijativu?''.

Nakon toga baš Radi je zapalo da sa Harisom peva duet u takmičenju - to nije bilo slučajno, već njen dobro osmišljeni plan. Kako je rekla, plašila se da će se on posle svega vratiti u Bosnu i da da će im se putevi zauvek rastati. Definitivno je preuzela inicijativu i posle nastupa ga je, kako je otkrila, upitala da li je gladan.

Drustvoo, veceras od 22:30h ➡TV Pink i uvek zanimljivi @amigshow ✅ ?????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

"Brinula sam se da čovek ne ode na posao gladan. Na večeri sam shvatila da je on bacio oko na mene. Mislila sam da je stidljiv, ali...Kod njega mi se najviše dopalo što smo se mi jedno tri meseca samo dopisivali. Ni u jednoj poruci me ništa kokretno nije pitao, mislila sam da je problem do mene", ispričala je Rada u emisiji "Amidži šou".

(Kurir.rs/Blic, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA DAR MAR U HELSINGBORGU: Žene, najjače smo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja