ROKER POD JAKIM LEKOVIMA: Bora Čorba jedva hoda, noga kritično!
Foto: Damir Dervišagić

TERAPIJA

ROKER POD JAKIM LEKOVIMA: Bora Čorba jedva hoda, noga kritično!

Stars -

Frontmen Riblje čorbe sve se teže kreće i jedva stoji na levoj nozi, u šta se i Kurir uverio na njegovom nastupu u sredu uveče

Roker Bora Đorđević (64) jedva hoda i ne može da se osloni na levu nogu.

Zbog bolova koje trpi, pevač, kako Kurir saznaje, pije jake lekove i svega se odrekao da bi spasao zdravlje.

- Bora gubi osećaj u levoj nozi i na nju se retko oslanja. Teško mu je da stoji, a kad se kreće, bolovi su sve intenzivniji. Lekari su mu pojačali fizikalnu terapiju, kao i lekove koje pije. To je sve zbog problema koji već godinama ima s kičmom - rekao je dobro obavešten izvor Kurira.

Da Đorđević zaista ima problem s nogom, uverili smo se na njegovom nastupu u sredu uveče. Bora je na tezgu došao oko pola jedan posle ponoći. Bio je odlično raspoložen, ali je jedva hodao. Bilo mu je teško da stoji, pa je samo kratko porazgovarao sa novinarima. Upitali smo ga da li mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

- Ma, sve je u najboljem redu. Ja samo elegantno starim, ali nisam još za invalidska kolica. Ne treba baksuzirati, već uživati u životu i muzici - rekao je Bora.

S njim je bio menadžer Saša Matejić, koji kaže da se mnogi brinu za Đorđevićevo zdravlje.

- Niste jedini koji me to pitaju. I ja sam ga isto pitao, on kaže da je sve u redu. Bora tako hoda poslednjih godinu dana. Ali, birine o sebi. Batalio je cigarete i alkohol, pije samo kiselu vodu - rekao nam je Matejić.

Kurir / Lj. STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track