EKSKLUZIVNO! EVO KAKO SU SE DŽULIJA I DEMI MUR KRILE U BEOGRADU: U Srbiji pod lažnim imenima, jele salatu i krkale jagnjetinu!
Foto: Profimedia

Svi detalji boravka holivudskih zvezda u Srbiji

EKSKLUZIVNO! EVO KAKO SU SE DŽULIJA I DEMI MUR KRILE U BEOGRADU: U Srbiji pod lažnim imenima, jele salatu i krkale jagnjetinu!

Stars -

Glumice sticajem okolnosti odsele u istom hotelu, ali ne pod pravim imenom, jer su želele da izbegnu medije.

Holivudska zvezda Džulija Roberts šetala je ulicama Beograda tri dana a da niko to nije primetio, dok je njena koleginica Demi Mur stigla prekjuče. Zvuči neverovatno, ali istina je da su se njih dve veoma potrudile da ih niko ne prepozna, osim osoblja iz restorana i hotela, ali niko nije smeo da otkriva njihovo prisustvo.

Kako Kurir saznaje, glumice su sticajem okolnosti odsele u istom hotelu, ali pod lažnim imenom, jer su želele da se sakriju od medija!

Vegetarijanci

Džulija je još u četvrtak stigla u Beograd s mužem Danijelom Moderom i decom Hejzel, Finom i Henrijem, i odseli su u hotelu u centru grada, u predsedničkom apartmanu na šestom spratu. Kad je shvatila da Srbija bruji o njenom boravku u Beogradu, Džulija juče nije izlazila iz hotela, već je odlazila u spa i uživala u japanskom džakuziju na terasi koja se prostire na čak 80 kvadrata, s panoramskim pogledom na našu prestonicu.

foto: Dragana Udovičić

Robertsova je tri dana zaredom dolazila s porodicom u jedan restoran i naručivala kiselu vodu i espreso, a za decu ceđene sokove. Kako saznajemo, svi su jeli doručak koji su činili jaja i prženice i salata s rukolom, paradajzom, ajsbergom, sirom i maslinama. Naravno, bez mesa, jer je Džulija vegetarijanac. Kako nam prenosi naš izvor, ponašali su se toliko opušteno da niko nije obratio pažnju na njih. S obzirom na to da su bili bez obezbeđenja, nisu privlačili pažnju.

- Bila je obučena ležerno, bez šminke, nije se razlikovala od ostalih devojaka u restoranu. Bila je prijatna i nasmejana. Spazio sam da im je račun bio 4.360 dinara, a ostavili su bakšiš od 640 dinara - kaže izvor Kurira koji se zatekao u restoranu.

Bili u Banji Vrujci

I Demi je ručala u restoranu, ali ne u istom. Kako saznajemo, ona je naručila jagnjetinu! Inače, Demi je ovde iz privatnih razloga, a Džulija zbog muža, koji će u Srbiji snimiti film s Rejfom Fajnsom. Oni danima obilaze lokacije za ostvarenje o legendarnom ruskom baletskom igraču Rudolfu Nurejevu, a produkciju filma potpisuje Gabrijela Tana, ćerka Dana Tane. Tako su stigli da posete i Banju Vrujci. Ovo će možda biti razlog da slavnu holivudsku lepoticu češće viđamo u našem gradu.

Kurir.rs

Džulija kupovala suvenire

MNOGO MI SE SVIĐA BEOGRAD!

Dok se šetala Knez Mihailovom, Džulija je zastala da kupi suvenire kao uspomenu na Beograd. Bila je ljubazna prema prodavcima.

- Veoma mi se dopada Beograd - rekla je kratko jednom od njih.

Srele se u lobiju hotela

OTKUD TI U SRBIJI?!

Nekoliko sati nakon što je Demi stigla u Beograd i smestila se u apartman, u hodniku hotela srela je koleginicu iz Holivuda Džuliju Roberts. Ona se s porodicom vraćala iz šetnje i bila je veoma iznenađena kad je ugledala Demi.

- Džulija se veoma iznenadila. Prišla joj je, pozdravila se s njom i pitala je otkud ona u Srbiji. Kratko su proćaskale, a potom otišle svaka u svoju sobu - rekao je za Kurir očevidac koji se zatekao na licu mesta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rezime! Šta je sve za vikend radila „Odbegla mlada“ u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track