(FOTO) 3.747 KVADRATA, 54 ČLANA POSADE: Ovako izgledaju detalji jahte Andreja i Sandre Meljničenko vredne pola milijardi dolara!
Foto: Profimedia

bogato

(FOTO) 3.747 KVADRATA, 54 ČLANA POSADE: Ovako izgledaju detalji jahte Andreja i Sandre Meljničenko vredne pola milijardi dolara!

Stars -

Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder, poseduju jednu od najvećih jahti na svetu, a njena vrednost je oko 470 miliona američkih dolara.

Tokom leta je ovo ogromno morsko vozilo viđeno u Španiji, gde su Sandra i Andrej odmarali daleko od Rusije, u kojoj već godinama žive. Širom sveta se već dugo priča o "mega jahti", koja izgleda impresivno, a dovoljan je jedan pogled na detalje da se ostane bez teksta.

Impozantno plovilo ima mnogo "isturenih" delova na kojima mogu da se sunčaju i ispijaju pića, a tu si i simpatični crteži životinja koji su tu verovatno zbog njihove dece.

Vodili su računa o svakom detalju, a evidetno je da nisu štedeli novac, pa je jahta jedna od pet najvećih na svetu.

"Sailing Yacht A (Jahta za jedrenje A)", koju poseduju Meljničenkovi, ima 3.747 kvadratnih metara, a stalna posada broji oko 54 osobe.

Expensive balcony #SailingYachtA #formentera #mediterranean #sailing #ATPC

A post shared by Blua (@blua.jg) on

Podsetimo, Sandra i Andrej su se upoznali 2003. godine, a venčali su se 2005. Imaju ćerku i sina, a Sandra se po drugi put porodila pre četiri meseca.

Domaćoj javnosti ona je najpoznatija kao nekadašnja članica grupe "Models", ali i po vezi sa Markom Jarićem.

(Kurir.rs/Blic, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track