ZALJUBLJENI NEŽENJA: Bariš Arduč poželjniji od Bali-bega i Elčin Sangu - turska Crvena Sonja jača od Hurem
Foto: Promo

Kultna serija

ZALJUBLJENI NEŽENJA: Bariš Arduč poželjniji od Bali-bega i Elčin Sangu - turska Crvena Sonja jača od Hurem

Stars -

Bariš Arduč, glavni glumac serije “Zaljubljeni neženja” koja se emituje svakog dana na Prvoj televiziji, je nov turski zavodnik kojeg dame jednostavno obožavaju. Glumac je u rekordnom roku uspeo da poljulja tron najvećem zavodniku među zavodnicima - Buraku Ozčivit, poznatom kao Bali - beg. Serija ga je za tili čas vinula u orbitu: na društvenim mrežama otvorene su mnoge fan stranice, dobio je titulu “novog omiljenog junaka”... Zgodan i talentovan, vrhunska kombinacija. A Bariš – obema nogama stoji na zemlji i kaže da privlačnost nije dovoljna u životu: “Radimo vizuelni posao. Zato naravno ne mogu reći da mi nije važno da budem privlačan. Ali nije samo vizuelnost, za mene je važnije pobuditi sva čula gledalaca dok glumim. Valja ispuniti i dušu, zato se trudim“, kaže lepi glumac.

foto: Promo

Bariš je rođen 1987. u Švajcarskoj. Dok je bio u gimnaziji, dvoumio se između Sportske akademije i Konzervatorijuma. Pošto se celog života bavio sportom, opredelio se za Akademiju – „Zbog par nezgoda, u prvoj godini sam bio prinuđen da je napustim. Zatim sam se iznenada našao kraj Ajle Algan i nakon minimalnog obrazovanja sam se upoznao

sa glumom. Ja to nazivam sudbinom“. Na pitanje koji kompliment mu najviše prija, Arduč odgovara: „Vole moj osmeh, hvala im“. Da nije gluamac verovatno bi se bavio sportom. Za sebe kaže da je miran čovek: „privržen sam svojoj porodici. Iako nisam prek, postoje stanja koja ne mogu da podnesem. Na primer, ne podnosim razmažene ljude“.

Njegova lepa parnterka u seriji, Elčin Sangu podjedako mami uzdahe. Mlada, obrazovana i nesuđena operska pevačica, dobila je nadimak Crvena Sonja, ne samog zbog vatrene boje kose već i zbog borbenog duha: “Prijatelji me zovu Red Sonia, to jest Crvena Sonja. Prvenstveno zbog moje borbenosti. Ne mogu da ostanem nema na nepravdu“.

Za razliku od svog partnera u seriji, misli da je lepota veoma važna: “Prednost je naravno po tipološkim normama televizijskog formata, ko može da kaže suprotno? Ali kada ostarimo i kada ne ostane mnogo toga od lepote, ono što će vas činiti, biće vaš profesionalni uspeh. Ja tome dajem prednost, ali opet ne zanemarujem ni negu kože“. Ne krije da uživa u komplimentima: „Dobijam puno pohvala u vezi sa belinom mog tena i prirodno riđom kosom“.

foto: Promo

Voli lik Defne koje tumači u seriji: “Defne je komična, otvorena i iskrena devojka. Trudi se da drži porodicu na okupu. Zato prihvata ponudu koju pod normalnim okolnostima ne bi prihvatila. Dopada joj se Sinan, a trudi se da natera Omera da se zaljubi u nju. Zbunjena je dok igra tu opasnu ljubavnu igru”.

Serija “Zaljubljeni neženja” brzo je osvojila i naše gledaoce. Gluma je toliko autentična da gotovo niko ne veruje da između Bariša i Elčin i u privatnom životu ne postoji nešto više od prijateljstva. Fanovi serije toliko žele da njih dvoje budu stvarni budu par, pa ih svakodnevno zatrpavaju porukama da jedno drugom odgovaraju i da im žele zajedničku budućnost.

Uzalud mladi glumci ponavljaju da imaju uspešne veze: Elčin je sa biznismenom koji ne želi da se eksponira u javnosti, a Bariš je oko godinu sa koleginicom Gupse Ozaj.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rezime! Šta je sve za vikend radila „Odbegla mlada“ u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track