(FOTO) SRELE SE POSLE GODINU DANA: Pomirile se Ana i Kilibarda!
Foto: Profimedia, Stefan Jokić

(FOTO) SRELE SE POSLE GODINU DANA: Pomirile se Ana i Kilibarda!

Stars -

Bivša teniserka sumnjala da je voditeljka odavala njene tajne medijima, zbog čega je prekinula kontakt s njom i nije je zvala kad se udavala za Švajnštajgera

Ana Ivanović i Marija Kilibarda nisu bile u dobrim odnosima duže od godinu dana, ali zajednički prijatelji su ih nedavno spojili, pa je palo i pomirenje, saznaje Kurir Stars.

foto: Printscreen

Nesuglasice između bivše teniserke i voditeljke nastale su kad je Ivanovićeva počela da se zabavlja s fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Ana je posumnjala da je njena prijateljica dojavljivala medijima detalje njihove veze, pa se zato distancirala od nje.

-Ana i Marija skoro su se srele slučajno, bile su kod zajedničkih prijatelja, i tada su razgovarale prvi put posle godinu i po. Ana nije htela da pominje razloge zbog kojih je bila ljuta na nju, zašto je nije zvala na svadbu prošle godine, a ni Marija nije zalazila u to. Ćaskale su neobavezno, imale su dosta toga jedna drugoj da ispričaju. Na kraju su se srdačno pozdravile, videlo se da su obe srećne što su ponovo u dobrim odnosima - rekao je naš izvor blizak Ivanovićevoj i dodao da se njih dve od tog susreta nisu ni čule ni videle.

foto: Printscreen

-Njihov odnos verovatno neće biti kao ranije. Nekad je Marija letovala kod Ane na Majorki, bile su baš bliske prijateljice. Koliko znam, nisu se jedna drugoj javile čak ni porukom od poslednjeg viđanja - rekao je naš sagovornik.

Ljiljana Stanišić/Foto: Profimedia, Stefan Jokić, Printscreen Instagram

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO: Ana Ivanović doputovala u Beograd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track