RADA MANOJLOVIĆ ZA KURIR: Haris obožava celo moje telo
Foto: Vladimir Milovanović

INTERVJU, PEVAČICA O LJUBAVI, KOLEGINICAMA, IZGLEDU...

RADA MANOJLOVIĆ ZA KURIR: Haris obožava celo moje telo

Stars -

Daje mi komplimente, svaki dan mu se nešto drugo svidi na meni. Ja nisam zadovoljna sobom, a on mi stalno govori da sam najlepša

foto: Vladimir Milovanović

„Grandova“ zvezda Rada Manojlović, u stilu pravog profesionalca, posvetila je utorak po podne srpskim medijima, s kojima se družila na luksuznim bazenima u okolini Beograda. Iako je kasnila skoro sat vremena, nismo joj zamerili, jer je imala dobro opravdanje.

- Veoma se loše osećam. Na snimanje sam došla sa terapija, jer sam ukočena već tri dana. Jedva stojim na nogama, verujte.

Ipak, nakon toga, dugonoga folkerka je ispunila prethodno dato obećanje: pozirala je u različitim kupaćim kostimima, ispijala koktele, odgovarala na pitanja...

Nećeš biti ceo avgust u Srbiji. Kako ćeš se viđati s dečkom Harisom?

- Nekako ćemo se snaći, smislićemo nešto. Mi smo u prednosti u odnosu na druge parove jer radimo isti posao. U suprotnom, ne bismo uspeli. Ja sam to već iskusila, imala sam vezu s muškarcem koji nije iz ovog posla, znate već na koga mislim (smeh). Nismo funkcionisali jer ne može svako da razume da ja radim 20 dana van zemlje.

Koji deo tvog tela je Harisu omiljeni?

- Svaki! On obožava celo moje telo, ne znam da li postoji neki koji bi posebno izdvojio. On je dečko koji stalno daje komplimente, ume da podigne samopouzdanje ženi i zato bi ga svaka poželela za dečka. Svaki dan mu se nešto svidi na meni, Tako me i osvojio. Ja sam stalno nezadovoljna sobom, evo sad mi smeta što nemam trbušnjake ili bih da uradim nove obrve. On mi kaže da sam lepša i zgodnija ovakva.

foto: Vladimir Milovanović

Da li bi nešto menjala na sebi?

- Svašta bih ja menjala! Veruj mi, kad se ujutro probudim, uvek imam neku novu ideju. Šta da radim, previše sam samokritična, Devica sam u horoskopu.

Zavide li ti koleginice na dugim nogama ili na ravnom stomaku?

- Nisu mi baš tako direktno govorile, ali znam da ima devojka, ali i mojih koleginica koje mi zavide na izgledu, na karijeri, na tome što imam mladog i zgodnog dečka. Ali šta ja tu mogu, neka ih. Ima njih nekoliko koje su stvarno korektne, pozovu me da čestitaju na pesmi ili na nekom drugom uspehu. Među njima su Kaća Grujić, Andreana Čekić, Aleksandra Prijović, Milica Todorović...

foto: Instagram

Zavidiš li ti nekoj koleginici koja, na primer, ima velike prirodne grudi?

- Veoma im zavidim, odlično pitanje (smeh). Ali ih je baš malo koje imaju prirodne grudi. Eto, Jana Todorović ima lepe prirodne i velike grudi. Njoj je bog dao baš mnogo, a ja moram da se patim (smeh).

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Vladimir Milovanović, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA DAR MAR U HELSINGBORGU: Žene, najjače smo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track