SNIMA SE FILM O KARIĆIMA, BOGOLJUB TVRDI: Glumiće me Mel Gibson!
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKE FACE U FILMU O SRPSKOJ PORODICI

SNIMA SE FILM O KARIĆIMA, BOGOLJUB TVRDI: Glumiće me Mel Gibson!

Stars -

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je da preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.

"Milanka bi više želela da je igra Katrin Denev ili Šeron Stoun, žene koje vole nas Srbe", kaže Bogoljub Karić.

"Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Kruz, a Sretenovu suprugu Slavicu - Ketrin Zita Džons. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri."

foto: Profimedia

Ukoliko ne bude glumila Milanku, dojučeršnja gošća iz Holivuda Džulija Roberts mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

Milanka Karić - Džulija Roberts - Šeron Stoun - Katrin Denev.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

On je tada rekao da će se glumci otimati za glavnu ulogu, odnosno ko će ga igrati. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali budući da su ambicije Karićevih velike kada je reč o izboru glumaca, biće im potrebno mnogo više novca.

Slavica Grbović Karić - Ketrin Zita Džons

Deo filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama, biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Novosti, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bogoljub na belom konju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track