Najnovije vesti

MUŽ UBIJENE PEVAČICE ULAZI U RIJALITI POD JEDNIM USLOVOM: Dokazaću da nisam ubio Jelenu!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

IMAO JE ZAHTEV ZA PRODUKCIJU

MUŽ UBIJENE PEVAČICE ULAZI U RIJALITI POD JEDNIM USLOVOM: Dokazaću da nisam ubio Jelenu!

Stars

Zoran Marjanović, suprug pokojne pevačive Jelene Krsmanović-Marjanović, čije ubistvo još uvek nije rešeno otkrio je detalje ugovora sa produkcijom rijalitija u koji je rešio da uđe! On je pričao i o motivima zašto je pristao da se nađe pred kamerama rijaliti televizije.

 

Zoran je tražio da mu bude ispunjen jedan poseban uslov - odlazak u crkvu kako bi svojoj Jeleni zapalio sveću!


"Tačno je da sam potpisao ugovor i da ću od septembra biti deo rijalitija. Nakon što je Jelena, pre više od godinu dana ubijena na najbrutalniji način, deo javnosti, ali i mnogi mediji, su bili ubeđen da sam to ja uradio. A mnogi to misle i danas", započinje priču Marjanović kog je policija prvog privela, nakon što je njegova supruga pronađena mrtva u kanalu u Crvenki.

U tome, kaže, i leži njegov motiv za ulazak.

 

foto: Dragan Kadić

"Želim da ljudima pokažem da nisam monstrum niti ubica, kakvim su me predstavljali pojedini mediji. To mi je bio motiv da uđem, a ne novac, kako su mnogi pretpostavili", kaže Marjanović.

 

A kako je jedini staratelj nad ćerkicom Janom, koju je dobio u braku sa  ubijenom Jelenom, Marijanović otkrio je da će, ukoliko ostane duže u rijalitiju, brigu o detetu da prebaci na oca i brata.

 

TAJNE I MUKE KOJE JE JELENA MARJANOVIĆ PONELA U GROB: Sve tragedije iz života pevačice

 

"Ukoliko se moj boravak u rijalitiju produži, o Jani će brinuti moja porodica. Tačnije, u planu je da starateljstvo nad ćerkom prebacim na brata i oca. Takođe, jedina stvar koju sam tražio od producenata bilo je da me dozvole povremene izlaske iz rijalitija, kako bih otišao u crkvu. Vernik sam, važan mi je duhovni život, a još važnije mi je da odlazim u crkvu kako bih Jeleni često palio sveću", zaključio je na kraju Marjanović.

 

 

(Kurir.rs/Alo/Sonja Andrić, Foto: Dragan Kadić, Kurir)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...