POMINJAO JU JE U PESMAMA: Evo kako je Rasta uspeo da smuva Anu!
Foto: Nebojša Mandić

SADA IMAJU ĆERKU

POMINJAO JU JE U PESMAMA: Evo kako je Rasta uspeo da smuva Anu!

Stars -

Reper je godinama imao želju da upozna Anu, a u jednoj svojoj pesmi čak ju je i pomenuo.

Kada je 2016. godine procurela informacija o vezi Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, niko nije mogao da veruje da su njih dvoje zaista zajedno. Međutim, ono što je malo poznato, jeste to ko je prvi znao i otkrio informaciju da su zajedno. Reč je o tadašnjem Rastinom saradniku Đoletu Đoganiju, koji je rekao kako je Rasta potpuno lud za Anom, te da hoće da je oženi i da ga niko ne može odgovoriti od toga.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Međutim, Rastina želja za Anom postojala je mnogo pre nego što su se upoznali. Kako su prošle godine pričali njemu bliski ljudi, Rasta je godinama unazad govorio kako je Ana jedina koja mu se dopada sa estrade i da mu je tiha patnja. Rasta je u jednom delu svoje pesme čak pomenuo i Anu, i to u perverznom i necenzurisanom kontekstu.

"Mala je avion, tako ne može me niko dić', dolara milion k'o da je.em Anu Nikolić", glasi stih koji je otpevao Rasta.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Nakon toga, Ana je imala spreman i gotov album koji je trebalo da izda. Međutim, u poslednjem trenutku odustala je od kompletnog albuma, a na nagovor drugarice Tijane Todorović, Ana je rekla bratu i saradnicima da pozovu Rastu.

Kako su rekli oni koji su im u tim trenucima bili bliski, među njima je odmah "kliknulo". Ani je jako legla njegova energija, talenat, i prijalo joj je to što je drugačiji od drugih. Poznato je sa kakvim muškarcima je Ana bila pre toga, kao i koliko nije bila srećna, i da se svaka veza završila skandalozno i bolno. Međutim, Rasta joj je davao pažnju kao niko pre, oboje su jedno u drugom videli pre svega prijatelje za ceo život, a onda i sve ostalo. Ono što je osvojilo pevačicu, jeste to što je Rasta nije posmatrao isključivo kao seksualni objekat, kao što je bio slučaj sa muškarcima pre njega.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Tačno je i da njihove porodice u početku uopšte nisu bile za tu vezu, baš naprotiv. Bili su protiv, i svim silama su se trudili da ih ubede da nisu jedno za drugo. Međutim, ni Ana ni Rasta nikohga nisu slušali, već su pustili da vreme učini svoje. Njih dvoje su se tajno venčali, a juče su dobili ćerku Taru.

Kurir.rs/Telegraf, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE PRVI BRAČNI PLES ANE I RASTE: Mladenci se ljubili na sceni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja