Najnovije vesti

ŽELIMO DEVOJČICU: Nataša i Luka složni oko pola bebe!
Foto: Dragana Udovičić

Saznajemo

ŽELIMO DEVOJČICU: Nataša i Luka složni oko pola bebe!

Stars

Bekvalčeva i Lazukić navijaju da beba bude ženskog pola i da liči na pevačicu jer oboje imaju ćerku iz prethodnog braka.


Kako Kurir saznaje, Nataša Bekvalac, koja je u drugom mesecu trudnoće, i njen dečko Luka Lazukić žele devojčicu.


Budući mladenci poverili su se prijateljima i otkrili da bi voleli da beba bude ženskog pola.

 

- Pevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mesec, već je izrazila želju da hoće da rodi devojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova ćerka biti lepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje. Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila - priča naš izvor i dodaje da je zaljubljeni par navikao na žensku decu jer oboje imaju ćerku.

 

- Nataša iz braka s Dačom Ikodinovićem ima Hanu (10), a Luka je sa Aleksandrom iz Novog Sada dobio Iru (5). Prosto su navikli na žensku decu. Međutim, šta god da bude, samo neka je živo i zdravo. To stalno ponavljaju - kaže jedan pevačicin prijatelj.


Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najverovatnije do kraja godine i stati na ludi kamen.


Marija Dejanović

foto: Aleksandar Jovanović


I ona zna

HANA SE BAŠ OBRADOVALA


Natašina desetogodišnja ćerka Hana, koju je dobila u prvom braku s Danilom Ikodinovićem, mnogo se obradovala kad joj je mama saopštila da je trudna. Devojčica je izljubila mamu i rekla da jedva čeka da dobije brata ili sestru.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...