NATAŠA BEKVALAC IŠLA NA VANTELESNU? Ljuba joj vodi trudnoću!
Foto: Dragan Kadić

SAZNAJEMO: OD PRVOG DANA PLANIRALA BEBU S LUKOM

NATAŠA BEKVALAC IŠLA NA VANTELESNU? Ljuba joj vodi trudnoću!

Stars -

Pevačica i njen dečko krajem juna posetili kliniku u Beču na kojoj radi lekar srpskog porekla Ljubomir Petričević

Nataša Bekvalac, koja je pre nekoliko dana otkrila da očekuje prinovu s dečkom Lukom Lazukićem, ostala je u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Njenu trudnoću će voditi dr Ljubomir Petričević sa privatne bečke klinike na kojoj je viđena krajem juna.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica je još pre nekoliko godina stupila u kontakt s tim lekarom, koji je jedan od najboljih u oblasti veštačke oplodnje u Evropi. Kako saznajemo, upoznao ih je Faris Juma, Natašin bivši portparol, koji je dugogodišnji prijatelj doktora Petričevića.

- Nata i Luka su krajem juna bili u Beču i tada je ona posetila kliniku na kojoj radi Petričević. Njih dvoje se poznaju već dugo i sasvim je logično što je Nataša odlučila da joj baš on vodi drugu trudnoću. Neće joj biti problem da bar jednom mesečno putuju u Austriju kako bi obavila neophodne kontrole, koje prolaze sve trudnice, jer u doktora Ljubomira ima bezgranično poverenje - rekao je izvor blizak pevačici za Kurir.

Sa bečke klinike na kojoj radi srpski lekar potvrdili su da je on specijalista za vantelesnu oplodnju, ali nisu hteli da otkrivaju detalje o svojim pacijentima.

- Doktor Petričević je trenutno na godišnjem odmoru. To je sve što možemo da vam kažemo - rekla je službenica koja se javila na telefon, dok Natašina PR menadžerka juče nije odgovarala na naše pozive.

foto: Zorana Jevtić

I s bivšim

RASPITIVALA SE O VEŠTAČKOJ OPLODNJI

Kurir Stars je još u aprilu prošle godine pisao o tome da je Nataša posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu, gde se raspitivala o vantelesnoj oplodnji. Ona i njen tadašnji suprug Ljubomir Jovanović silno su želeli da postanu roditelji, ali želja im se nije ispunila.

- Nataša obožava decu. Vreme joj je da po drugi put rodi. Želi da zna koji su uslovi, cena i kako teče proces veštačke oplodnje - rekao je tada naš izvor.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track