SNEKI DAKI ODBRUSILA DUŠEBRIŽNICIMA: Optužili je da je loša majka, a ona im ovako uzvratila!
Foto: Dragana Udovičić

SAMO JE PIPNITE

SNEKI DAKI ODBRUSILA DUŠEBRIŽNICIMA: Optužili je da je loša majka, a ona im ovako uzvratila!

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić koja trenutno letuje u Hrvatskoj sa svojom ćerkom Laurom jednom fotografijom podigla je mnogo prašine.

Naime, voditeljka je na Instagramu objavila fotografiju svoje ćerkice koja je na nozi imala privremenu tetovožu, zbog čega su je osudili da nije dobra majka, a to se nije dopalo Snežani.

"Nisam sišla s uma da pustim dete da se tetovira. Među decom Laurinih godina, privremene tetovaže su veoma moderne, a ovde se radi o nalepnicama koje će se brzo isprati. Dozvolila sam joj, jer je leto i sva deca to imaju", kaže Dakićeva i dodaje da nije lepo to što su pojedini mediji maliciozno pisali o tome.

foto: Printscreen Facebook

"Moje dete ima sve petice, govori engleski i nemački, svira klavir i gitaru, ume da jaše i igra tenis. Takođe, Laura se ne šminka. Kad je bila manja, prošla je kroz tu fazu kao deo njenog razvoja. Ali i tada se samo šminkala po kući lil kada je išla na nastupe sa plesnim klubom, a tada su se sva deca šminkala. Zato Laura sada ima svoj kofer sa šminkom, koji nosi na takmičenja iz džez baleta, a učestvovala je i na državnom i na evropskom prvenstvu. Skromna je i časna devojčica. Molim da je ostavite na miru. Ako je neko još jednom dirne, imaće posla sa mnom. Svaka majka će me razumeti", napisala je voditeljka na Instagramu.

Mnoge poznate mame podržale su Snežaninu odluku, poput Sanje Marinković, čiji sin Strahinja, kako kaže, takođe ima privremenu tetovažu.

Samo veselo ???

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

(Kurir.rs, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SEVE, AL'ZAMALO: Voditeljka Parova u akciji na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track