ABRONOŠA: Slađa abortirala Fantomovo dete!

Usred srede

ABRONOŠA: Slađa abortirala Fantomovo dete!

Stars -

Zdravo, najdraže moje! Tolika je vrućina ovih dana da jedva izlazim iz redakcije, ali zbog vas sam izašla napolje, tačnije na Adu. Uz nekoliko osvežavajućih koktelčića mojim ptičicama se razvezao jezik i saznala sam mnogo toga.

O pevaču koga sad pominjem nikad nisam ništa pisala. Ali za sve postoji prvi put. U pitanju je takmičar jednog od najranijih muzičkih takmičenja na našim prostorima, zvaćemo ga Okani. On je već godinama u braku sa ženom koju „voli“ i s kojom ima porodicu, ali seksualni život im nije baš na nivou.

Zato je Okani smislio super ideju. On je supruzi predložio da radi šta hoće i da se viđa s kim hoće, ali da sačuvaju svoju vezu i porodicu. Kad dođe leto, otići će s decom na more, izlaziće na događaje zajedno, ali ukoliko poželi seks s drugim muškarcem, odrešene su joj ruke. Mislim, noge. He-he.

Isto tako, Okani ima pravo da fura s klinkama i devojkama lakog morala koje ga spopadaju na nastupima, a kojima izgleda ne može da se odupre. I svima lepo. Samo, postoji jedan uslov! Niko za to ne sme da sazna, i nikako, ali nikako, žena ne sme tipove da dovodi u njihovu kuću.

Da je njoj sve to okej i da uživa u tome, rekao mi je drug koji joj nabacuje frajere. Kako kaže, u poslednjih šest meseci sredio joj je deset tipova.

Obećala sam vam nastavak i o Slađi. Za one koji nisu čitali moju prošlonedeljnu priču reč je o sada uspešnoj „lepotici“ iz provincije. Nakon braka s Bikasom imala je još jednu veliku ljubav. Srce joj je slomio njen sugrađanin Fantom, koji je posle imao decu s učesnicom jednog rijalitija.

Fantom je i Slađi uspeo da napravi dete, ali joj je uz batine naredio da mora da ga se reši. Intervencija je obavljena u strogoj tajnosti. Slađa je jedva prebolela tu ljubav.

Vratimo se na Fantoma. On je danas jedini živi svedok tog burnog vremena ne samo u provinciji već u čitavoj Jugi. Bio je popularan, a sad živi od socijalne pomoći i ima probleme s lakim i teškim drogama. Kao i onda! Međutim, žene se i dalje lepe za njega, i to mnogo mlađe i od Fantoma i od Slađe.

Toliko od mene za danas, kuckamo se i naredne srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track