MANEKENKA UŽIVA U BEJRUTU: Veljkova bivša zavodi strance!
Foto: Printscreen

PODIŽE TEMPERATURU

MANEKENKA UŽIVA U BEJRUTU: Veljkova bivša zavodi strance!

Stars -

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, manekenka Ana Cakić, ludo se provodi po Bejrutu, gde se preselila pre tri meseca zbog poslovnih angažmana.

Otkako je raskinula s Cecinim sinom, manekenku nisu viđali s drugim momcima jer joj je dugo trebalo da preboli staru ljubav. Međutim, tome je došao kraj! Cakićeva je bacila udicu i krenula u lov.

foto: Privatna Arhiva

Kurir je uspeo da dođe do paparaco fotki zgodne brinete, nekad plavuše, koja je s drugaricom uživala na bazenu jednog poznatog hotela u glavnom gradu Libana. Kako kaže izvor Kurira, Ana i nije morala ništa da radi, samo se onako zgodna pojavila na bazenu, a svi su gledali samo u nju, prilazili joj, pokušavali da započnu razgovor. Manekenka je bila ljubazna, pomalo je i flertovala, ali sve je ostalo na tome. Zasad!

foto: Privatna Arhiva

- Dobila je mnogo komplimenata, zahvaljivala je, i zaista je bila, što bi rekao her Žika, na nivou. Ona i njena drugarica su svoje koktele i klopu same platile, nisu prihvatile nijedno piće koje su im nudili muškarci - tvrdi sagovornik Kurir Starsa.

Prema našim informacijama, manekenka se ne čuje s Veljkom otkako je otišla u Bejrut, dok se redovno dopisuje s njegovom sestrom Anastasijom.

Marija Dejanović

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU SE ODVAJALI JEDNO OD DRUGOG: Veljko i Ana Cakić ponovo

zajedno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track