(FOTO, VIDEO) NIVES CELZIJUS KAO SIRENA: Posle vrelog snimka iz vode, fanovi su je žestoko isprozivali! Evo kako je odgovorila!
Foto: Printscreen/Instagram

POKAZALA TELO

(FOTO, VIDEO) NIVES CELZIJUS KAO SIRENA: Posle vrelog snimka iz vode, fanovi su je žestoko isprozivali! Evo kako je odgovorila!

Stars -

Nives Celzijus izziva mnogo pažnje gde god da se pojavi, a tako je bil i ovaj put.

Ona je na svoj Instagram objavila video snimak kojim je htela da pokaže kako njeno telo izgleda prirodno.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Tako se Nives kupala dok su u prvom planu njene bujne grudi u crvenom kupaćem kostimu. Međutim, fanovima se izgleda nije dopao ovaj snimak.

"Deca neka budu kući", napisala je jedna korisnica društvenih mreža, a potom je usledio odgovor.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Moja deca su od 18.6. na moru s bakom i ostatkom familije jer su tako hteli. Ja ih nažalost nisam mogla voditi jer neko mora i platiti to more svima. Za to da bi deca celo leto bila na moru, mama radi svaki dan u nedelji od 6 ujutru, pa do kasnih večernjih sati. Ako se zalomi koncert onda samo nastavi, pa do 3, 4 ujutru i onda sve ispočetka. Da ti srce bude na mestu, ovo što vidiš je 3 dana mora provedena sa prijateljima. Sad opet slede radni dani godišnjeg odmora i onda od nedelje mama će napokon i sa decom na more. Samo nedelju dana, jer joj završava taj radni godišnji odmor. Eto, nadam se da ti je lakše. Da budes mirnija mamica i deca ti mogu slati, svaki dan slikice s mora. Eto, hvala ti na tvojim altruističnim porivima", napisala je Nives.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I ONA IMA SNIMAK SA JAHTE: Nives Celzijus u akciji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track