BRENA RUŠI ZIDOVE ZBOG VIKTORA: Folk zvezda renovira kuću na Bežanijskoj kosi!
Foto: Privatna Arhiva

Promene

BRENA RUŠI ZIDOVE ZBOG VIKTORA: Folk zvezda renovira kuću na Bežanijskoj kosi!

Stars -

Pevačica planira da na vili dozida stan u kom će stanovati njen mlađi sin, koji što pre želi da se odvoji od porodice i počne sam da živi

Lepa Brena renovira vilu na Bežanijskoj kosi na nagovor sina Viktora Živojinovića.

foto: Dragana Udovičić

Najveća zvezda bivše Jugoslavije priprema se za radove u prostranom domu jer je njen mlađi naslednik odlučio da se odvoji od porodice i počne da živi sam. Ali ne bi da ode daleko od roditelja, pa će Brena i Boba porušiti zidove i Viktoru napraviti stan u vili sa posebnim ulazom.

- Viktor je dosta sazreo i postao pravi muškarac. Ne želi više da bude tretiran kao dete koje svi maze i paze. Rešio je da se osamostali. Za početak se izjasnio da neće više da živi s mamom i tatom, ali da ne želi da odlazi od njih. Zato je predložio da naprave poseban životni prostor za njega, koji će imati zaseban ulaz. Brena i Boba su se složili s tom idejom - kaže naš izvor i dodaje:

- Do kraja leta bi trebalo da angažuju majstore za radove, a kada se sve završi, Viktor će po svom ukusu preurediti enterijer, a možda će čak taj deo prepustiti mami, koja je oduvek imala dobar stil. S obzirom na to da je Viktor student i da još nema svoja primanja, pevačica i nekadašnji teniser će sve to isfinansirati - otkriva naš izvor i dodaje da je najmlađi član porodice Živojinović odavno spreman na odvajanje od roditelja.

- Otkako je Viktor krenuo na dijetu, sam sprema hranu. Naučio je da kuva, sa tatom i bratom Stefanom redovno ide u nabavku na pijacu, tako da mu taj deo neće biti problem. I dok je bio mlađi, uvek se motao po kuhinji i spremao, pogotovo kada su mu roditelji danima bili odsutni od kuće. Sada kada ima i devojku biće mu lakše da sa njom uživa nasamo nego u kući punoj ljudi - završava naš izvor.

Viktor je ranije govorio da voli kada su svi porodično na okupu, ali da bi voleo da živi sam.

foto: Privatna Arhiva

Uporan

HOĆE DA BUDE MANEKEN

Viktor Živojinović se prepolovio! Uprkos tome što je za nekoliko meseci smršao više od 45 kilograma, on se iz dana u dan sve više topi. Na kraju će postati maneken ili foto-model, s obzirom na to da je uporan da smrša još dvadesetak kilograma.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

POBLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lepa Brena: Svaki čovek mora da bude spreman na uspeh, ali i neuspeh

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track