(KURIR TV) GORAN BREGOVIĆ I BIJELO DUGME NAPUNILI STADION U GUČI: Publika je bila u transu dok su se ređali legendarni hitovi!
Foto: Promo

više od 20.000 ljudi

(KURIR TV) GORAN BREGOVIĆ I BIJELO DUGME NAPUNILI STADION U GUČI: Publika je bila u transu dok su se ređali legendarni hitovi!

Stars -

"Otkazao bih bilo koji koncert u svetu zbog Guče, truba najbolje zvuči u Guči", rekao je Bregović.

Ljubitelji trube i Guče došli su iz svih gradova, regiona, kao i iz celog sveta. Noćas su napunili stadion u Guči svi koji vole trubu i Bregovića u publici, kao i svi učesnici, trubači i kolege, koji su uživali su u pesmama koje su zajedno sa Bregom i trubačima obišli ceo svet nekoliko puta. Ređali su se hitovi poput "Doživeti stotu", "Lažeš zlato", "Ružica", "Napile se ulice", ali pravu histeriju izazvala je pesma "Pljuni i zapevaj moja Jugoslavijo". Svi su počeli da skaču, bacaju se u transu i pevaju o zemlji koje više nema.

foto: Promo

Alen je dobro zagrejao masu, a Tifa "zapalio". Iz publike se čulo često iz grla dobro raspoloženih uživaoca trube "Bravo majstore". Nakon blizu dva sata odlične svirke na binu su izašli kompletno: Brega, Alen i Tifa, a publika je tražila "Đurđevdan". Onda se prolomilo tlo pod nogama. Sve se treslo pevalo je oko 20 000 ljudi kao jedan, Alen, Goran i Tifa pevali su i vodili saboraše do ushićenja, ali i goranov orkestar je svirao kao nikad do sada.

Brega i "Dugme" su maksimalno zabavljali publiku, a na bis su otpevali čak tri pesme. Za kraj je usledio vatromet i dubok naklon džentlmenu i legendi muzičke scene.

foto: Promo

Postoje noći i dani koje zaboravimo, ovo je noc koju cemo pamtiti kao divno veče u kojoj smo pjevali naše pjesme zajedno i uživali. I posle koncerta se pevalo i sviralo u obližnjim restoranima do jutarnjih sati. Kurir.rs, Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Tri pisma iz Sarajeva: Fantastična atmosfera Gorana Bregovića u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track