DALILA I DEJAN ODLUČILI: Usvojićemo mališana iz Zvečanske!
Foto: Privatna Arhiva

VEĆ POSETILI DOM

DALILA I DEJAN ODLUČILI: Usvojićemo mališana iz Zvečanske!

Stars -

Bivši učesnici „Parova“ pre nekoliko dana posetili centar za nezbrinutu decu, gde su proveli nekoliko sati u druženju s mališanima iz te ustanove.

Dalila Mujić i Dejan Dragojević doneli su odluku da usvoje dete iz centra za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice, saznaje Kurir Stars.

foto: Damir Dervišagić

Njihova poseta ovoj ustanovi prošle nedelje bila je planirana još odavno, jer pobednica poslednje sezone „Parova“ već dugo ima želju da provede nekoliko sati s mališanima koji su je podržavali dok se takmičila u rijalitiju. Izvor blizak Dalili ispričao nam je da je ona veoma emotivno reagovala kada je ugledala oduševljenu decu koja su se obradovala njenom dolasku i da otad stalno priča da će usvojiti dete iz Zvečanske.

-Poseta sirotištu ostavila je snažan utisak na Dalilu. Rekla mi je da je već razgovarala sa osobljem iz Zvečanske procesu za usvajanje, to joj je trenutno najveća želja. Stalno priča o tome, hoće ponovo da obiđe mališane, kaže da se sjajno provela s njima prošle nedelje. Dejan je podržava u nameri da usvoje dete i zato su već počeli da pričaju o venčanju, jer je to prvi uslov koji moraju da ispune da bi predali papire - rekao je naš izvor.

foto: Dragan Kadić

Dalila nije odgovarala na naše pozive, ali je na svom Instagramu objavila fotografiju koja je nastala tokom posete i napisala utiske koje nosi iz Zvečanske.

-Srećni smo, a i tužni. Ne mogu vam opisati ovaj osećaj. Usrećili smo mnogo mališana i odraslih samom našom pojavom, ali nismo mogli da se slikamo s njima jer je zabranjeno. Veoma prijatno osoblje koje je bilo na radnom mestu, poput ove divne gospođice Ivane, bilo je oduševljeno našim dolaskom, ali zakon je zakon i mora se poštovati. Posetili smo decu u Zvečanskoj i mogu da vam kažem da nam je sam ulazak u ustanovu doneo neku ispunjenost i još veću hrabrost za dalje. Budite jake male bebe, iako nas niste videli. Sreća je znati da smo vas bar na neki mali način usrećili - napisala je Dalila.

foto: Stars

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jedan par je nakon usvajanja dobio i svoje dete: Neverovatne priče o proširenju porodice u svetu poznatih (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track