KAĆA ŽIVKOVIĆ S ALKOHOLA PREŠLA NA SOKOVE: Više ne cirka!
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO

KAĆA ŽIVKOVIĆ S ALKOHOLA PREŠLA NA SOKOVE: Više ne cirka!

Stars -

Živkovićeva na jednom prestoničkom splavu celo veče ispijala bezalkoholna pića, dok je njeno društvo cepalo po žestini

Katarina Živković je batalila alkohol. U to smo se uverili preksinoć, kada se pevačica provodila na jednom beogradskom splavu, i to uz gazirani sok i vodu.

Iako su se na njenom stolu hladile boce votke i vina, folkerku nije privlačila žestina, već je udarila po gaziranom piću.

foto: Damir Dervišagić

Dok se njeno društvo opijalo, ona se provodila potpuno trezna. I bilo joj je lepo. Maltene isto kao i kad popije, a ranije je volela da nateže kad izađe u provod. Ona je i sad bila dobro raspoložena. Đuskala je, pevala, družila se, smejala. Da neko nije video šta pije, pomislio bi da se napila jer je bila baš raspoložena.

Kaća se očigledno odrekla alkohola, ali je i dalje tu drugi porok - cigarete. Palila je jednu za drugom i bukvalno je nije ispuštala iz ruke.

foto: Damir Dervišagić

Parodija

DINČA KO IZ POPLAVE

Milan Dinčić Dinča bio je glavna atrakcija u noćnom klubu. Pevač je svojim stajlingom izazvao smeh, a najviše zbog čudnih pantalona. Stajale su mu kao da je pobegao iz poplave, jer su mu bile prekratke i preuske. Ali on je ponosno furao svoj fazon, kao i uvijene brkove, koje su postale njegov zaštitni znak.

Kurir / J. Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAĆA ŽIVKOVIĆ OBAJVILA ZASTRAŠUJUĆI VIDEO: Zalediće vam se krv u venama kad pogledate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track