ŠOK! ŠTA ĆEŠ SAD CRNI MILUTINE: Doktor Mrki zabranio seks!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Otkrivamo Bekuta u panici zbog zdravlja dečka

ŠOK! ŠTA ĆEŠ SAD CRNI MILUTINE: Doktor Mrki zabranio seks!

Stars -

Muke Milutin Mrkonjić nedavno bio na pregledu kod kardiologa, koji ga je posavetovao da zbog aritmije mora da smanji ljubavne odnose s pevačicom.

Milutinu Mrkonjiću (74) pre mesec dana kardiolog je zabranio seks! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dečko Ane Bekute (57) zbog aritmije mora da smanji užitak u krevetu da ne bi narušio zdravlje.

- Mrka je od onih muškaraca koji ne mogu da zamisle život bez seksa. Čovek jednostavno voli život, kafane i lepe žene. To što je u osmoj deceniji mu nije predstavljalo problem da uživa u ljubavi s Anom - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

Izbegava stimulanse

- Veoma mu je bitno da ima snažan libido, pa je spreman na mnoge stvari da bi njegova seksualna moć bila jaka. Međutim, na poslednjem pregledu kardiolog nije imao lepu vest za njega, pa se on baš uznemirio. On dodaje da je počasni predsednik Socijalističke partije Srbije u strahu jer mu je lekar rekao da izbegava stimulanse za poboljšanu seksualnu aktivnost, jer bi oni mogli da budu kobni po njegovo srce.

- Mrka je povremeno konzumirao tablete za povećanje seksualne moći. U tome ga podržavala njegova izabranica. Njihov seksualni život je zadovoljavajući, međutim, kardiolog je preporučio Mrki da pripazi. Ali Mrka je našao rešenje: kako bi zadovoljio seksualni apetit, političar pije čaj od lekovitih biljaka koje utiču na muškost - završava naš izvor.

Neće da prizna

Ovim povodom kontaktirali smo s Mrkom, ali on nije želeo ni da sasluša zbog čega ga zovemo.

- Hvala na pozivu, doviđenja i prijatno - poručio je socijalista i prekinuo vezu, a njegova lepša polovina nije odgovarala na naše pozive.

Ona je nedavno potvrdila da je njen partner i u osmoj deceniji seksualno aktivan.

- Pa on o tome priča stalno, a vi sad mene pitate. Milutin je aktivan na svim poljima, pa tako i u seksu. I dobro je da je tako, ja sam zbog toga zadovoljna i srećna. Evo već četiri godine nam odlično ide - rekla je Bekuta.

Karleuša tvrdi Mrka Anu celu noć mrči

Jelena Karleuša je nedavno u „Zvezdama Granda“ objasnila da je Bekuta umorna jer je cele noći imala seks s Mrkom.

- Jeste li ti i Mrka i dalje u vezi? Ne znam, moram da pitam, nešto si mi čudna - upitao je Saša Popović Anu, a ona mu je odgovorila: - Neraskidivoj! Tada se ubacila Jelena i otkrila zbog čega se Bekuta oseća iscrpljeno. - Pre će biti da je Mrka celu noć mrči i da je zato umorna - dobacila je JK.

Ljiljana Stanišić

foto: Kurir

POKLON DODATAK DR KURIR

DANAS U KURIRU Dobrobiti savremene medicine

U današnjem dodatku Dr Kurir pročitajte sve o tretmanu udarnim talasima koji je u svetu priznata i poznata metoda više od petnaest godina. Osim fizikalnog dejstva, ovaj tretman ima i kozmetički efekat, jer razbija tvrdokorni celulit.

Pored toga, donosimo vam namirnice pomoću kojih ćete biti zdravi i vitki. Saznajte sve o ultrazvučnoj operaciji katarakte, koliko je voda blagotvorna za naš organizam, kao i kako da se izborite sa holesterolom pomoću celera.

Svake nedelje u Kuriru vas čeka vaš vodič za zdravlje!

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track