Najnovije vesti

(FOTO) ONI SU NJEN SVET: Ovo su baba i deda Milice Pavlović, a evo gde su joj roditelji!
Foto: Nebojša Mandić

NAJVAŽNIJE OSOBE

(FOTO) ONI SU NJEN SVET: Ovo su baba i deda Milice Pavlović, a evo gde su joj roditelji!

Stars

Pevačica Milica Pavlović nedavno je proslavila rođendan sa svojim prijateljima u Beogradu, a onda je odlučila da ode u svoj rodni Leskovac i tamo proslavi sa sebi najvažnijim osobama.

Naime, kako je pevačica više puta isticala, najveća podrška u životu bili su joj baba i deda, sa kojima je i odrasla. Upravo njima je posvetila veče i zajedno su proslavili njen rođendan.

foto: Vladimir Šporčić

Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima.

 

"Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno", ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

 

"Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede", rekla je Milica jednom prilikom.

 

Iako ni majku ni oca nikada nismo videli, Milica ne krije baku i deku koji žive u Leskovcu, a sa kojima je proslavila i svoj 26. rođendan.

foto: Printskrin Instagram

"Njih dvoje svet", kratko je napisala pevačica u opisu fotografija sa njima.

foto: Printskrin Instagram

(Kurir.rs/Hello)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VRCKA BOLJE OD NJE: Daragana Mićalović imitirala Milicu Pavlović i ZAPALILA Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...