Najnovije vesti

SANJA PAPIĆ OSTVARILA SVOJ SAN: Želela sam da se ušuškam uz zrelog muškarca, a Miša to jeste!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO O BRAKU

SANJA PAPIĆ OSTVARILA SVOJ SAN: Želela sam da se ušuškam uz zrelog muškarca, a Miša to jeste!

Stars

Nekadašnja druga pratilja na izboru "Miss Evrope" i jedna od prvih pet na izboru za "Miss Univerzum" Sanja Papić (30) i poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović shvatili su da je, posle pet zajedničkih godina, pravi trenutak da se venčaju. Zaljubljeni par koji je bračni život mogao da počne na bilo kojoj tački zemaljske kugle, poželeo je da to učini u Parizu.

Jedno drugom rekli su "da" u Ambasadi Srbije, a kada smo Sanju pitali zašto je francuska prestonica posebna za njih dvoje, ispričala nam je:

"Pariz je grad svetlosti i ljubavi! Odabrali smo ga zbog Sene, romantične simbolike ambijenta i predivne atmosfere, kao i prelepih uspomena koje nas vezuju za njega. Sada smo prvi put u tom gradu bili sa članovima porodice i našim dragim prijateljima. Da bi brak naših državljana bio validan, mora biti sklopljen na teritoriji Republike Srbije, a to je u Parizu naša ambasada. Trenutno se ceremonija venčanja može obaviti u ambasadama Republike Srbije, u samo par većih evropskih gradova."

 

❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

Sanja kaže da nije poput većine devojaka te da zamišlja svoje venčanje, ona je ipak razmišljala o drugim stvarima.

"Zamišljala sam kakav odnos želim da izgradim s partnerom, pored kog ću poželeti da provedem život i gradim porodicu. Nas dvoje razgovarali smo mnogo puta o venčanju, a Pariz smo "izmaštali" nedavno. Realizovali smo prilično brzo tu ideju!"

 

Yes baby, I do ! ❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

Bivša misica otkrila je i čime ju je privukao njen suprug Miša Ognjenović, i kada je shvatila da je on muškarac uz kog će se ostvariti kao majka.

"Oboje smo vrlo brzo bili svesni želje da našu ljubav krunišemo detetom. Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se "ušuškam" uz zrelog muškarca. "Teorije zrelog muškarca" vrlo su površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo život, tu dela stupaju na snagu – doduše, ni lepe reči nisu naodmet kao dekor divnim malim i velikim delima."

 

Mama ❤️ Thank you @ateljeigortodorovic ? #loveyou

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

(Kurir.rs/Story)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...