MILICA TODOROVIĆ SE UDAJE: Pevačica odlučila, evo gde i kada će se venčati!
Foto: Dragana Udovičić

ONI SU SPREMNI

MILICA TODOROVIĆ SE UDAJE: Pevačica odlučila, evo gde i kada će se venčati!

Stars -

Pevačica Milica Todorović planira da se početkom sledeće godine kaže sudbonostno ''da'' Miloša Paunovića i to u strogoj tajnosti.

Milica i Miloš su već razgovarali o venčanju i planiraju da to učine tajno u najbližih članova porodice i prijatelja.

"Nakon što je objavila dve nove pesme, Milica je uzela odmor kako bi napunila baterije za nastupe koji je očekuju u narednom periodu. Takođe, publiku planira da obraduje još jednim singlom u oktobru pa zato želi da se u potpunosti odmori. Sa Milošem je nedavno razgovarala o braku, jer njih dvoje odlično funkcionišu zajedno i spremni su da svoji vezu podignu na viši nivo. Oboje su se složili da bi bilo idealno da se venčaju sledeće godine, a ideja je da to učine tajno van Beograda. Milica je ovu informaciju podelila samo sa najbližim drugaricama sa kojima već smišlja detalje venčanja", kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

?? #gardaland #western #epoch

A post shared by Milica Todorovic (@cicamica022) on

"Milica je oduvek važila za osobu kojoj je bitno da se u garderobi koju nosi oseća lepo i da joj bude udobno. Tako će biti i kada je odabir venčanice, odnosno haljine u kojoj će izgovoriti sudbonosno "da". Već je poznato da ona obožava da crta i da ima talenta za to, te nije isključeno da će ona zajedno sa jednim poznatim kreatorom smisliti kako će izgledati haljina. Miloš je presrećan što su se dogovorili oko venčanja, ali o tome nikome ne govori, kako informacija ne bi dospela u javnost. Svi su već upoznati s tim koliko su njih dvoje idealan par. Podržavaju jedno drugo u svakoj odluci, pomažu se i zaista lepo funkcionišu."

Milica se ovim povodom nije oglašavala.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track