OČI ĆU ISKOPATI ZORANU MARJANOVIĆU: Saška Karan zapretila mužu Jelene Marjanović, evo zbog čega!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

PALE PRETNJE PRED ULAZAK U RIJALITI

OČI ĆU ISKOPATI ZORANU MARJANOVIĆU: Saška Karan zapretila mužu Jelene Marjanović, evo zbog čega!

Stars -

Polako, ali sigurno, popunjava se spisak učesnika "Zadruge", a jedan od igrača biće i kontroverzna pevačica Saška Karan, koja jedva čeka sledeću nedelju i početak rijaliti avanture. Ona je otkrila šta publika može da očekuje od nje.

"Publika od mene uvek može da očekuje neočekivano, jer sam ja osoba od trenutka. Nikad ništa ne planiram, nemam taktiku... Jednostavno - kako se budu ljudi ponašali prema meni, tako će im i biti. Baš me briga ko ulazi, svako će dobiti ono što zaslužuje. Takva sam kakva jesam, ko me voli - voli me", rekla je Saška.

Informisala se o tome ko će joj biti cimeri u "Zadruzi", međutim, nije želela da imenuje one koji joj se na prvu loptu nisu dopali.

"Niko mi nije trn u oku za sad, ne mogu iz čista mira nekom da lupim šamar, napadnem ga i pljujem... Nisam u tom fazonu, ne volim "fejk" svađe. Ako dođe trenutak i situacija da meni ne odgovara, ili da mi smeta, reći ću. Pravedna sam i zbog toga uvek nadrljam, ali to sam ja", kaže pevačica.

foto: Marina Lopičić

Pojedinci imaju predrasude kada je reč o učešću kompozitora Zorana Marjanovića , ali ne i Saška, koja je, inače, svesna da pomalo liči na njegovu monstruozno ubijenu suprugu Jelenu Marjanović.

"Ne, taman posla... Moguće je da njegova Jelena i ja ličimo, slične smo fizički. Nek' joj je laka zemlja, to su teške teme i morbidno mi je da o tome pričam, ali o tom čoveku ne želim da imam predsrasude dok ga ne upoznam. Taman posla! Međutim, ako budem videla da je to nešto drugo u pitanju, da tu nešto smrdi, spremna sam sve i svašta da uradim, pa i oči da mu iskopam! Ne znam šta bih mu uradila! Ali još uvek ništa - nemam predrasude, pa pobogu, nikad mu oči nisam videla", otkrila Saška za Pink.

foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track