NATAŠA IZABRALA SVEDOKA ZA VENČANJE SA LUKOM: Novi muž, stara kuma!
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Kurir saznaje

NATAŠA IZABRALA SVEDOKA ZA VENČANJE SA LUKOM: Novi muž, stara kuma!

Stars -

Na svadbi Bekvalčeve i Lazukića u prvom redu će biti Dragijana Radonjić Petrović, koja joj je bila kuma i na prvoj svadbi, s Dačom Ikodinovićem

Nataša Bekvalac izabrala je kumu za venčanje s Lukom Lazukićem. Kako Kurir saznaje, pevačici će svedok na svadbi biti najbolja prijateljica Dragijana Radonjić Petrović, koja joj je bila kuma i na njenom prvom venčanju, s Danilom Ikodinovićem 2006. godine.

Čim je pevačica zakazala svadbu na Ibici na svoj rođendan, 25. septembra, pozvala je nekadašnju sekretarku Vlade Srbije i pitala je da bude počasni gost, na šta je ona pristala.

- Nataša i Dragijana su godinama bliske i jedna o drugoj znaju sve. Ona je među prvima saznala za Natašinu vezu s Lukom. Bekvalčevoj ne predstavlja problem što je Dragijana kumovala i na njenom venčanju s Dačom. Naprotiv, ovo je dokaz da želi da ojača to kumstvo - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica planirala da za svedoka pozove i Dragana Brajovića Braju. - Pošto Nataša veoma ceni kompozitora koji je krstio njenu ćerku Hanu, razmišljala je i o tome da joj on kumuje. Međutim, na kraju se odlučila za Dragijanu - kaže naš izvor. Podsetimo, Nataša Bekvalac je posle braka s Dačom, a pre veze s Lukom, bila dve godine udata za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića. Na njenom venčanju sa sadašnjim direktorom SRC „Pionirski grad“ kumovao joj je producent Alen Stajić.

foto: Privatna Arhiva

Na Ibicu vode 25 gostiju

NA SVADBU ĆE SPISKATI 30.000 EVRA!

Budući mladenci Nataša i Luka, koji će za nepunih sedam meseci dobiti ćerkicu, na Ibicu će otići dan pre planiranog svetog čina i povešće kumove, porodicu i najbliže prijatelje. U prisustvu 25 zvanica izgovoriće sudbonosno „da“, a potom će ih sve počastiti sedmodnevnim boravkom na ovom egzotičnom mestu.

- Oni će za svadbu izdvojiti oko 30.000 evra. Odlučili su da ne štede za ovako bitan događaj - kaže naš izvor.

Kurir / E.K.

Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić,Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track