DECA POZNATIH KRENULA U ŠKOLU: Ponosne mame đaka prvaka!
Foto: Luka Šarac

Euforija

DECA POZNATIH KRENULA U ŠKOLU: Ponosne mame đaka prvaka!

Stars -

U prvi razred sinove ispratili Tanja Savić, Marta Keler i Zijo, a ćerke Mari Mari i Hristina Popović

Poznate mame i ove godine spremne su dočekale prvi septembar, kada su njihovi naslednici krenuli u novu školsku godinu, a među njima ima i onih čija su deca pošla u prvi razred.

Tanja Savić je juče ispratila sina Đorđa među prvake, kao i glumica Marta Keler i njen muž, muzičar Zijo Valentino, koji imaju sedmogodišnjeg sina Gordana. Pevačica Mari Mari otkrila nam je da je njena ćerka Una jedva čekala da upozna nove drugare i da je sama odabrala đački pribor.

foto: Dragana Udovičić

- Una je jedva čekala da krene u prvi razred, odbrojavala je dane do polaska u školu. Celo jutro smo se pripremale za ovaj važan dan, mogu vam reći da je veoma nestrpljiva, jedva čeka da krenemo. Kupili smo sve što je neophodno za prvi razred, Una je sama birala ranac, sveske i olovke. Ja sam joj samo sugerisala šta je najbolje za nju, ali nisam se previše mešala jer je ona od svoje treće godine po tom pitanju nezavisna. Iskoristila bih ovu priliku da svim prvacima čestitam polazak u školu - rekla nam je pevačica.

I glumica Hristina Popović iskoristila je kraj avgusta da se pripremi za polazak dece u školu. Njena ćerka Luča krenula je u prvi razred, pa ju je majka fotografisala s rancem ispred zgrade, i to je objavila na Instagramu.

Nekima je zasmetalo to što se na slici vidi psovka ispisana na zgradi.

- Grafit je na našoj zgradi, kao mala poruka strahu od škole, strahu od promena, strahu od odrastanja... Učitajte šta hoćete. Svaka asocijacija je tačna - napisala je glumica.

foto: Printscreen Facebook

Kurir / I. E.

Foto: Luka Šarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track