KAĆA GRUJIĆ GREŠKOM POKAZALA DEČKA: Slučajno se odala na Instagramu!
Foto: Instagram

Kraj igre

KAĆA GRUJIĆ GREŠKOM POKAZALA DEČKA: Slučajno se odala na Instagramu!

Stars -

Grujićeva otkrila kako izgleda njen novi izabranik, koji je prepoznatljiv po upečatljivim tetovažama

Kaća Grujić već nekoliko meseci uživa u vezi s dečkom čiji identitet nipošto nije htela da otkrije javnosti, sve do juče, kad je konačno objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pevačica je nedeljama na Instagram postavljala fotke na kojima se ne vidi lice njenog izabranika, s kojim je počela da se zabavlja nakon raskida s Nemanjom Buhom, uz obrazloženje da on ne voli medije. Isticala je da iz tog razloga ne želi da ga izlaže neprijatnim situacijama. Izgleda da se u međuvremenu nešto promenilo, pa je lice njenog dečka osvanulo na Instagramu. I to zahvaljujući upravo njoj.

Kaća je na društvenoj mreži prvo objavila sliku na kojoj je lice njenog dečka pokrivenom stikerom, ali zato se na njegovom telu vide brojne upečatljive tetovaže. Kad je posle nekoliko sati postavila fotku na kojoj pozira sa dva muškaraca, nije bilo teško prepoznati koji od njih je pevačicin momak. Odale su ga šare na rukama. Kad je u shvatila da su ga pratioci provalili, Kaća je odmah izbrisala fotografiju. Ali džaba, bilo je kasno. Sad svi znaju kako njen novi dečko izgleda.

foto: Damir Dervišagić

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ IMALO SRAMA: Katarinu Grujić dečko pipa po bujnim grudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track