KRILA JE OD RODITELJA SVADBU: Dalila otkrila zbog čega se udala u tajnosti!
Foto: Marina Lopičić

SVE JE PRIZNALA

KRILA JE OD RODITELJA SVADBU: Dalila otkrila zbog čega se udala u tajnosti!

Stars -

Dalila Mujić i Dejan Dragojević, možda i najpopularniji rijaliti par u Srbiji, odskora i bračni par, ovih dana posebno privlače pažnju, a sad su otvorili dušu i ispričali štošta zanimljivo.

Dalila i Dejan su otkrili zbog čega su se venčali u tajnosti, kao i kakvi su im planovi za naredni period.

Kako su protekli prvi dani bračnog života?

Dejan: Baš je bilo burno, prosto nismo znali gde šta uraditi, gde ćemo. Na kraju smo otišli na ručak i sklapali automobil za Tedija.

Dalila: Znaš kako je bilo - bili smo na večanju, otišli smo na ručak, u jedan restoran, večerali tu kao i svaki dan, sa našim Tedijem. Tedi je dobio autić, pa smo to montirali i nervirali se, i na kraju zaspali.

Zašto ste se odlučili za tako malu ceremoniju?

Dejan: Zato što smo imali veliku u "Parovima". Onda nema potrebe praviti opet slavlje, to je trošak. Ovako je to bilo samo za nas dvoje, jer šta mI sad imamo tu da dokazujemo. I da se ne meša njih puno.

Dalila: Ja sam i rekla da mi i ne bi mogli da napravimo bolju svadbu od one u "Parovima". Tako da se ne bi bezveze glupirali, jer da ti napraviš neki ručak, ljudi će da kažu "nisu imali za nešto veće". A ako napraviš veliko onda je to bacanje para, pa smo odlučili da budemo nas dvoje i kumovi, novinari. Sad - ko se ljuti nek se ljuti.

Nedavno si objavila da si se čula sa svojim ocem. Da li imaš još neke lepe vesti?

Dalila: Čula sam se s njim, on je mene nazvao. Ja sam plakala, bilo mi je jako drago. Nisam prvo htela da se javim od neke treme, uzbuđenja. Onda me je Dejan nagovorio da se javim. I kad sam ga videla na video pozivu, počela sam da plačem. Uglavnom, on nas je zvao da dođemo, ali nismo mogli zbog venčanja i svih obaveza. Nadam se da ću uskoro otići, kad budem menjala svoje prezive.

foto: Marina Lopičić

Uzela si Dejanovo prezime?

Dalila: Da, ja sam sada Dragojević. Držim se starih običaja. Sad je popularno da žene ostavljaju svoje prezime, ali ja ne.

Dejane, u kakvim si odnosima sa Davidom?

Dejan: Nismo u nikakvim odnosima. Niti se čujemo niti vidimo. Postoji distanca iz razloga koji se znaju, tako da ne bih ništa više rekao o tome.

Hoćete li otići negde na medeni mesec?

Dalila: Da! Planiramo dva putovanja u glavi. Za koju destinaciju ćemo se odlučiti, ne znam. Jedna je onako fensi, dečija a druga je baš da odmorimo, jer kad smo bili u Budvi nismo uspeli da se odmorimo. Videćemo gde ćemo otići, ne smemo da otkrivamo!

Da li ćemo vas opet videti u rijaliti vodama?

Dalila: Evo došli smo u televiziju da molimo da uđemo u "Parove", jer prosto ja ne mogu da zamislim život bez šeste sezone!

Dejan: Meni je baš sad rekla "Ajde da stanemo dole ispred vrata i da pomažemo oko radova, samo da uđemo".

Dalila: S obzirom da molimo da uđemo u ovaj drugi rijaliti, tamo su nas odbili pa smo došli ovde da molimo! (smeh). Šalimo se naravno. Mislim da sam dovoljno pokazala što se tiče rijalitija, a Dejan je sada oženjen čovek! Uvek sam raspoložena da on uđe, bodrila bih ga, ali znamo kako idu priče dole, tako da nam je bolje da ne uđemo.

Planirate li proširenje porodice?

Dalila: Radimo na tome!

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Happy, Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VENČALI SE DALILA I DEJAN: Niko od članova porodice nije prisustvovao venčanju, a mladin izgled je mnoge iznenadio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track