JELENA KRUNIĆ PRIZNALA DA ŽELI POMIRENJE: Evo šta sve radim da bih vratila Dakija!
Foto: Printscreen

IZAZVALA POMPU

JELENA KRUNIĆ PRIZNALA DA ŽELI POMIRENJE: Evo šta sve radim da bih vratila Dakija!

Stars -

Jedna od najintrigantnijih učesnica "Parova", Jelena Krunić, izazvala je veliku pompu, po izlasku iz rijalitija, drastičnim promenama imidža, a zatim i emotivnog statusa, budući da je raskinula vezu sa dugogodišnjim emotivnim partnerom Danijelom Savićem.

- Nisam još raspoložena za novu ljubav. To što sam skinula njegovu tetovažu, to jest prepravila, ne znači da sam ga izbrisala i prepravila iz srca. Imala sam tetovažu bivšeg dečka na ruci 5 godina, ne mora da znači da sam Danijela volela manje, ako sam tetovažu posvećenu njemu uklonila nakon dva meseca. Ja se i dalje nadam da ćemo se pomiriti, kod mene nada zaista umire poslednja - ispovedila se Jelena, a zatim dodala da nije ona ta koja je donela odluku o raskidu:

- Nismo mi odlučili, on je odlučio! Odlučio je da sa nekim stvarima iz mog života, koje nisu nimalo naive, ipak ne može da se nosi. Kod njega je postojala nekakva doza sumnje, preko koje normalan čovek ne može da pređe, iako je prelazio par put. Međutim, ja živim takav život i ne mogu preko noći da se odreknem javnosti. Iskreno kažem da je on prekinuo, ali bih ja najviše volela da je sve kao pre.

Kako sama kaže, nada umire poslednja, te ona ne odustaje od pokušaja da se pomire.

- Naravno da postoji način. To sam čak i želela da uradim pre nekih mesec i po dana, kada sam htela da ga iznenadim i odletim u Švedsku. Kupila sam kartu za Stokholm i trebalo je da otputujem, ali su se stvari na kraju mnogo zakomplikovale. Čak je i moja mama bila veoma uzbuđena, a ona se naravno nalazi u svim mojim pričama. Međutim, nastao je totalni haos, i zbog jedne situacije se upravo moja majka naljutila i nije mi dala da odem u Stokholm. Tako da, čitava moja priča iznenađenja je tada propala. Što ne znači da to neću uraditi u nekom narednom periodu. Neću vam reći kom, jer onda ne bi bila tajna.

Kurir.rs/happytv, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track