SPASAVA GLAVU: Saška Karan se u rijalitiju krije od zelenaša!
Foto: Marina Lopičić

Pevačica duguje 10.000 evra

SPASAVA GLAVU: Saška Karan se u rijalitiju krije od zelenaša!

Stars -

Karanova od opasnih gradskih momaka pre godinu dana pozajmila pare pod kamatu i još uvek im ih nije vratila, zbog čega su besni na nju

Saša Karan pobegla je u „Zadrugu“ kako bi se na neko vreme sklonila od zelenaša koji je jure zbog duga većeg od 10.000 evra, koji je trebalo odavno da im vrati, saznaje Kurir.

Pevačica je zbog kamate bila prinuđena da prihvati ponudu za učešće u rijalitiju i dobije mogućnost da zaradi honorar kako bi izmirila sva svoja dugovanja, s obzirom na to da već dugo nema tezge i s te strane nema primanja.

- Saška se nije zadužila samo zbog sebe, nego je pre godinu dana uzela pare pod kamatu kako bi pomogla nekim prijateljima koji su bili u katastrofalnoj finansijskoj situaciji. Ona je poturila svoja leđa zbog drugih, koji nisu ispoštovali njenu dobrotu, i sada ispašta. Uzela je novac na svoj obraz i dala njima, da bi je proteklih mesec dana opasni gradski momci jurili i tražili natrag svoje pare. Nije imala druge nego da pobegne u rijaliti i zaradi te pare - kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Pevačica navodno nije ni obavestila zelenaše da ulazi u „Zadrugu“, već je samo isključila telefon i sklonila se. Da je bila nedostupna, uverila se i naša ekipa, koja je danima pred rijaliti pokušavala da sa Saškom stupi u kontakt.

- Plašila se da im saopšti odluku da je ne bi sprečili da učestvuje. Verovatno sad nema mira i stalno misli na to. Saška nikad nikome nije ostala dužna, pa neće ni sad. Možda će u međuvremenu njen suprug dati te pare kako bi bio mirne glave i spasao svoju ženu zelenaša - završava naš izvor.

Pozvali smo supruga Saške Karan Aleksandra Gazivodu za komentar, ali on je bio nedostupan na broj telefona koji imamo.

Udruženje za prava i zaštitu životinja MIA

PRIJAVILI SMO PINK ZBOG ZLOUPOTREBE MAJMUNA

Udruženje za prava i zaštitu životinja MIA iz Beograda podnelo je prijavu veterinarskoj inspekciji protiv Pinka jer je u „Zadrugu“ protivpravno ubačen majmuna.

- Prijavljujemo slučaj nadležnom organu i tražimo da interveniše i ispita poreklo životinja, utvrdi da li je do kršenja zakona došlo i prema zakonu oduzme životinje i kazni počinioce - piše u prijavi.

I. E.

foto: Damir Dervišagić

Nezadovoljna „luksuzom“ Viktorija histerisala

OVO JE PREVARA, „PAROVI“ SU ZAKON!

Viktorija Mišković već na početku je pobesnela tvrdeći da je „Zadruga“ prevara i da ništa nije onako kako izgleda. Rokerka se požalila kako voda iz jezera užasno smrdi, da je svuda oko njih plastično cveće i da je to bruka za produkciju.

- Ma kakvi avioni, kamioni, ovo ku*cu ne vredi, sve je razje*ano. Plastično cveće - bruka i sramota. Ovo jezero toliko smrdi, bazdi. Nek mi donesu stvari, ja hoću kući. Ovo je sve laž i prevara, ovakav bazen ima svaka seljačka kuća. Ne mogu sebi da skuvam čaj, a kao došla sam u palatu od 10 miliona evra - pričala je besna Viktorija u dvorištu, da bi se potom premestila u kuću i pozvala svoje ćerku da joj pomogne.

- Tara, zovi našu tetu i javi tamo da ovde ništa ne valja i da je ovde sve prevara, pa dođite po mene. Ovde od smrada ne može da se živi. Nemamo ni sudove da spremamo hranu, nemamo ništa. „Parovi“ su zakon za ovo. Hepi, Hepi, Hepi, „Parovi“, „Parovi“ - navijala je rokerka za konkurentski rijaliti.

Kurir / I. E.

Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track