(FOTO) PALA U TRANS: Pripita Prija spopala Filipa!
Foto: Printscreen

Pevačica nije mogla da se suzdrži

(FOTO) PALA U TRANS: Pripita Prija spopala Filipa!

Stars -

Aleksandra Prijović uz vino uživala u glasu Adila Maksutovića, uz koga su joj proradile emocije, pa je svaki čas ljubila Živojinovića

Aleksandra Prijović, kad malo više popije, ne gleda ni gde je ni ko je sve oko nje, već spopada dečka Filipa Živojinovića.

Tako je bilo i na otvaranju restorana sina Bobe Živojinovića pre dve večeri, kada je organizovao intimnu zabavu za prijatelje. Filip i Aleksandra su dočekali zvanice, ispoštovali ih na najbolji mogući način, a kad se pred ponoć zahuktala atmosfera, nastao je opšti haos, pa su se i domaćini opustili.

- Prija je bila najveselija, a vina se dohvatila čim je došla u restoran. Lagano ga je ispijala dok je nazdravljala s gostima, ali kad je krenula živa svirka, opustila se.

foto: Printscreen

Živim da te volim

Za muzički program bio je zadužen Dejan Lazović, poznatiji kao Zli Pevač, koji inače Živojinovićima peva na privatnim proslavama. Aleksandra mu je u jednom trenutku otela mikrofon iz ruke i zapevala „Za nas kasno je“, i tad je nastalo ludilo. Tu su ustali Brena i Boba da đuskaju - priča naš izvor s lica mesta i dodaje da se Prijovićka rasplakala.

- Pred kraj žurke zapevao je i Adil Maksutović. Aleksandra mu je poručila pesmu Saše Kovačevića „Živim da te volim“, zbog čega je pala u trans. Tokom prvih taktova ona se raznežila i počela da spopada i ljubi Filipa, a potom se zagledala u Adila i počela da plače.

foto: Printscreen

Pogodila ih balada

Naglas je govorila: „Je*te, ti nisi normalan. Ja ovo u životu nisam čula. Ovo je neverovatno.“ Ispijala je vino, a cigarete nije gasila i palila je jednu za drugom. Filip joj je u više navrata šaputao da smanji alkohol jer nije navikla toliko da pije, ali ona je otvorila još jednu flašu kad ju je Maksutović svojim glasom pogodio u dušu. Kad je Prija završila sa svojim željama, Filip je poručio od Džeja „Iznajmiću sobu s pogledom na te“ i bacio je čašu - kaže naš izvor.

Kurir / Marija Dejanović Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja