(VIDEO) BRANKA BLEK ROUZ DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE: Smučiće vam se život kada čujete razlog!
Foto: Printscreen YT

ŠOK!

(VIDEO) BRANKA BLEK ROUZ DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE: Smučiće vam se život kada čujete razlog!

Stars -

Nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka Blek Rouz je histerisala ispred Bele kuće i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne!

Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

"Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je sve pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila", rekao je obavešten izvor za Pink.

Nakon toga Veliki Šef je pročitao pismo. On je zadrugarima poručio da je Branka dikvalifikovana, a da od svih njih očekuje da dovrše započeti sastanak i sastave spisak artikala koje će danas kupiti u prodavnici.

"Vrlo sam uznemirena. Idem sada kod doktora. Uglavnom, tamo su me nasilno držali. Tražila sam da izađem, od produkcije sam zahtevala da me puste, ali nisu mi dali. Ja sam morala da preskočim ogradu i da skačem, a obezbeđenje me je jurilo. Onda su me vukli i gurali... To ne može tako! Tamo su sva ljudska prava ugrožena", rekla je Branka drhtavim glasom za Kurir.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track