PRODUKCIJA PRAVI ZAOKRET: Doktor i poslanik ulaze u Parove?
Foto: Printscreen/Happy

Mislili ste da je sve već viđeno u domaćim rijaliti programima?

PRODUKCIJA PRAVI ZAOKRET: Doktor i poslanik ulaze u Parove?

Stars -

Svi koji su mislili da su videli sve u domaćim rijaliti programima ovog puta biće tek iznenađeni!

Pošto su dokazali da su profesionalci I maheri u rijaliti pričama I scenariju pred kamerama, producenti zabavno humorističkog programa “Parovi”, otišli su korak dalje.

"Istina je da će među takmičarima biti doktor I decenijski poslanik u našem Parlamentu", potrvdili su u produkciji Hepi televizije.

"Uvek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa I već I program u kojem nešto treba I da se nauči. Pokazali smo I naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu I nevoljama koje su ih snašle. Nama jeste cilj gledanost, ali ne po svaku cenu".

Očito je da gledoci prepoznaju ove dobre namere produkcije, jer rejtinzi zabavno humorističkog programa ”Parovi” rastu iz sezone uz sezonu. Sasvim je očekivano da oni koji su pridobili gotovo svu rijaliti publiku u Srbiji diktiraju pravila, pa mogu I da prave zaokrete u konceptu.

"Ova sezona će poimeriti granice I pokazati da je rijaliti mesto gde moće mnogo toga korisnog da se nauči", otkrivaju iz produkcije.

"Prošlo je vreme vike I seksa pred kamerama, naša produkcija ne tapka u mestu, evoluiramo daleko brže pre ostalih, pa ni ne čudi što vodeći rijaliti igrači prvo biraju da dođu pred naše kamere. Odavde izlaze kao zvezde".

Mašina produkcije I igrača do sada je donosila rezultate, jer su radnje pred kamerama bile pre svega u skaldu sa životima građana I gledaoci su se pronalazili u pričama. Ostaje da se vidi, kako će gledati na ove novitete.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track