SVE JE POČELO POSLE SEKSA U VELIKOM BRATU: Nemešova majka je molila da joj sina izbace, Marijanin muž je plakao od tuge, a otac je se odrekao
Foto: Printskrin/Instagram

BILA JE TO VELIKA LJUBAV

SVE JE POČELO POSLE SEKSA U VELIKOM BRATU: Nemešova majka je molila da joj sina izbace, Marijanin muž je plakao od tuge, a otac je se odrekao

Stars -

Šuška se kako se Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš, razvode. Nemeš je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem avgusta 2016.godine, a hrvatski mediji navode da je rijaliti par doneo odluku da se raziđe.

"Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentarisati o tome. Na radnom sam mjestu", rekla je Marijana na pitanje o braku sa Nikolom. Njihovi bliski prijatelji znaju da već dugo nisu dobri odnosi između supružnika.

Nemeš u Istri bez Marijane

Iako je Nemeš nedavno bio u Novigradu, Poreču i Puli s bendom, navodno se nije našao sa suprugom. Marijana se u međuvremenu povukla i s društvenih mreža.

S bivšim je suprugom Ivanom Čvrljkom u komunikaciji zbog njihove ćerke Korine (8). Bivši suprug joj nikad nije oprostio seks skandal koji mu je priredila pred kamerama.

Kum, kuma i Nemeševići udaraju pečat #whitewedding

A post shared by Kežuelna dominacija™ (@nemesh.boban.dzunglica) on

Seks pao već nakon 10 dana

Supružnici Nemešević su ljubavnu priču počeli 2011. u kući Velikog brata na Košutnjaku pred gledaocima regiona. Vrckava Marijana je pod uticajem alkohola plesala sa Nemešom, koji nije ostao imun na atraktivnu Dalmatinku. Iako je ona tad bila u kraćem braku s pomorcem Čvrljkom, nakon učestalih pipkanja i flerta, seks s Beograđaninom je 'pao' već nakon 10 dana. Njih dvoje su imali seks u krevetu, tik pored drugih stanara, skrivajući se ispod pokrivača. Jednom su se odvažili i na seks pod tušem. Za to vreme su njihove porodice strašno patile. Nemešova majka Nada bila je na rubu nervnog sloma jer nije mogla kontrolisati situaciju. Tvrdila je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao.

Bračni život diva i barbike #perspektiva

A post shared by Kežuelna dominacija™ (@nemesh.boban.dzunglica) on

"Marijana je očajna domaćica koja može popiti bazen alkohola", rekla je gospođa Nemešević. Poslala je produkciji i SMS. U njemu je napisala kako želi da što pre izbace njenog sina iz rijalitija. Marijanin tadašnji suprug sve je saznao dok je bio na brodu u Škotskoj.

"Jadan sam i izdan, žena me je izdala" rekao je tada. Iako je na sve burno reagovao Marijanin otac, branitelj Ivo Kovačević, koji se ćerke odricao preko medija, sve joj je oprostio nakon što je iz rijalitija izašla bogatija za 104.700 evra.

"Ne opravdavam njene postupke. Ipak, ona je moja ćerka i malo sam preburno reagovao" rekao je Kovačević.

Kratka veza s manekenom

Iako su Marijana i Nikola u međuvremenu raskinuli dva puta, te je ona 2015. imala kratku romansu s deset godina mlađim manekenom Dinom Šušnjićem, par je prošle godine stao pred matičara.

"Ma to s manekenkom je bila zezancija", rekla je Marijana. Iako je tvrdila kako je Nikola ljubav njenog života, izgleda da nije tako.

Skromno venčanje u Istri na koje su pozvali tek dvadesetak gostiju

Mladenci su na najvažniji dan u njihovim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kafu. Marijani i Nemešu niko od poridice nije došao na skromnu svadbu u Novigradu u Istri. Dvadesetak gostiju moralo se obući u belo, a par je celo vreme pokušavao izbeći fotografe. Marijanu je u stopu pratila ćerka Korina, koja je s vremenom zavolela maminog partnera. Nemeš je zbog ljubavi dugo živeo na dve adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja