MAJA VOLK DUGO NAJAVLJUJE SVADBU, A NJEN KUM JE OTKRIO PRAVU ISTINU: Od veselja neće biti ništa!
Foto: Instagram

SVE JE FARSA?

MAJA VOLK DUGO NAJAVLJUJE SVADBU, A NJEN KUM JE OTKRIO PRAVU ISTINU: Od veselja neće biti ništa!

Stars -

Maja Volk na sva zvona najavljivala veliku mrsnu pravoslavnu svadbu u Grčkoj, a od toga nema ništa, otkriva njen dugogodišnji prijatelj i budući kum Dragoslav Grujičić Gruja.

On će biti svedok na venčanju u Atini, ali priznaje da je tu svadbu forsirala njegova prijateljica dok se Grk opirao. On otkriva da od veselja neće biti ništa, već će to biti intimno opštinsko venčanje.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

- Svadbe neće biti niti bilo kakve fešte ni u Beogradu ni u Atini, već će biti obično građansko venčanje u grčkoj prestonici kada se vrate iz Škotske, u septembru. Ja sam joj rekao: "Kada već spominješ da sam toliko učinio za tebe, da si sve od mene naučila, red je da ja budem kum". Ona je pristala i mi smo se dogovorili da ja u Atinu odem avionom, budem kum na venčanju i vratim se avionom - u jednom dahu ispričao nam je Gruja, javivši se na Majin telefon koji je u dvorištu njegove kuće zaboravila pred polazak u Atinu.

Gruja kaže da ne postoji obostrana želja za brakom u ljubavnoj zajednici Volkove i Grka Nikosa, kojeg je upoznala putem društvenih mreža.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

- Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini - otkriva Majin budući kum.

On je rekao i to da je Maja u Grčku otputovala sa ćerkom Milenom, zetom Damjanom i njegovim bratom jer su njih troje dobili posebno zaduženje dok ona i Nikos borave u Škotskoj.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

- Maja i njen Grk prvo putuju u Škotsku, a dok budu na tom putovanju, ovo troje će čuvati Nikosovu kuću jer se on boji da je ne obiju lopovi. Taj kraj u kojem živi vrvi od lopova i bandita. Oni su pametni ljudi, ali vole da se ludiraju tim simboličkim igrama, te idu u Škotsku da pronađu crveno penkalo koje je on zakopao pre dvadeset godina, inspirisan romanom Žila Verna „Zeleni zrak”, o čemu je Maja već pričala u medijima - završava budući kum.

Kurir.rs/Puls, Foto: Pritnscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I MNOGO MLAĐE BI JOJ POZAVIDELE: Ovako Maja Volk trenira dva puta dnevno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track