LJUBAV NA ISPITU: Dejana se odriče majka zbog Dalile
Foto: Marina Lopičić

Haos u porodici

LJUBAV NA ISPITU: Dejana se odriče majka zbog Dalile

Stars -

Biljana Dragojević se naljutila na sina što je nije obavestio da se venčao s pobednicom „Parova“, već je to saznala iz medija, i veruje da je to njeno maslo

Dalila Mujić i Dejan Dragojević ispunili su svoju životnu želju - prošle nedelje su se venčali u strogoj tajnosti. Ali, kako Kurir Stars saznaje, to je razbesnelo starletinu svekrvu Biljanu Dragojević, koja je svom nasledniku poručila da ga se odriče zbog ovog koraka.

Besna kao ris

- Dejanova majka je totalno poludela kada su joj javili da joj se sin oženio Dalilom. Još ju je više zabolelo to što on tu vest nije roditeljima saopštio, nego su to saznali iz medija. Biljana smatra da je to Dalilino maslo, zato sad neće da čuje ni za jedno ni za drugo. Besna je kao ris. Mnogo se nervira. Ovo smatra izdajom jer je prihvatila Dalilu i pored toga što je Dejana posvađala s bratom Davidom, oženjenim Aleksandrom Subotić, koju Mujićeva ne podnosi. Ona ne može da veruje da je njen sin pao pod starletin uticaj i da ne vidi šta radi - priča naš dobro obavešten izvor.

foto: Zorana Jevtić

On kaže da je njegova prijateljica poslala Biljani poruku u kojoj joj je čestitala što je zvanično dobila snajku, ali da nije očekivala neprijatnu reakciju:

Besna na sve

- Da nije sve u najboljem redu, bilo mi je jasno kad mi je drugarica pokazala poruku koju je poslala Biljani nakon venčanja Dalile i Dejana. Ona joj je poželela da uskoro dobije unuče, na šta je Bilja nekulturno odgovorila: „E, mene si našla da provociraš, puši ku*ac“. Moja drugarica izuzetno voli Dalilu, a Biljana to zna, zato je tako i reagovala. Svakako nije primereno, a to je dovoljan dokaz da Dalila nije dobrodošla u njihovu porodicu - tvrdi naš sagovornik iz Novog Sada blizak braći Dragojević.

foto: Printscreen

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Biljanom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok su telefoni novopečenog bračnog para ostali nedostupni.

Ljiljana Stanišić

Biljana oduvek bila protivnik ovog braka

POBILI BISMO SE ZA PORODIČNIM RUČKOM

Biljana Dragojević, i dok je trajao rijaliti, nije podržavala Dalilu. Ona je i tada smatrala da je Dejan pao pod njen uticaj i da ne bi valjalo da se venčaju.

- Uh, mislim da to ne bi bilo dobro, ali šta ću, ja ne mogu da biram snajke. Važno mi je da moji sinovi budu srećni i zadovoljni. Neću da se mešam, ali bih volela da razmisle pre nego što stave svoj potpis na tako važan životni papir. Mogu samo da zamislim šta bi to bilo za porodičnim ručkom kad bismo se svi skupili - kroz osmeh nam je tada rekla Biljana.

Zaćutali

ŽENE POSVAĐALE ROĐENU BRAĆU

Dejan i njegov brat David i dalje ne razgovaraju. Njih dvojica su se posvađali još u „Parovima“ jer je svako branio svoju dragu - Dejan Dalilu, a David Aleksandru. Njih dve su, podsetimo, prvo bile dobre drugarice, a onda su zaratile i od tada samo negativno pričaju jedna o drugoj.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track