ZARADIO PREKO REPERA: Za 50 evra s krova prodavnice gledate Rastu!
Foto: Damir Dervišagić

ŠIROKO

ZARADIO PREKO REPERA: Za 50 evra s krova prodavnice gledate Rastu!

Stars -

Gotovo svi znamo bar jednu pesmu Stefana Ðurića Raste, a koliko je reper popularan u susednim državama govori to što je vlasnik jednog supermarketa u Budvi profitirao na njemu!

Suprug Ane Nikolić imao je nekoliko uspešnih nastupa u Crnoj Gori sredinom avgusta, a najtraženiji koncert bio je u Budvi, gde su karte za njegov nastup rasprodate nekoliko dana unapred! Tada se vlasnik jednog malog supermarketa koji se nalazi preko puta kluba u kojem je gostovao setio da bi on zapravo mogao da profitira na reperu.

foto: Dragana Udovičić

- Gazda te prodavnice je na krov svoje radnje postavio pet-šest stolova s nekoliko stolica, odakle su Rastini fanovi koji su zakasnili da kupe kartu mogli da prate koncert. Interesantno je da je rezervacije za sto naplaćivao po 50 evra, ali piće nije uračunao u cenu, već je dodatno naplaćivao sokove i alkohol, naravno, troduplo skuplje nego što koštaju u njegovoj prodavnici - priča naš izvor, koji je u to vreme letovao u Budvi, i dodaje:

- Očigledno je Rasta mnogo popularan jer je taj čovek profitirao. Krov je bio krcat, a svi stolovi zauzeti, plus je gotovo sve pivo i gazirane sokove iz radnje rasprodao pa je ujutru morao u nabavku - kroz smeh kaže naš izvor.

J. C. S.

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASTA ŠUTIRA GOSTA NA NASTUPU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track