PIKIRALA GA: Cecina ćerka bi Aninog Rastu!
Foto: Dragan Kadić

Anastasija je zaljubljena u REPEROVu muziku

PIKIRALA GA: Cecina ćerka bi Aninog Rastu!

Stars -

Ražnatovićeva je oduševljena radom repera, s kojim je nedavno stupila u kontakt i dogovorila se da joj napiše pesmu za prvi album

Anastasija Ražnatović nedavno je krenula da priprema pesme za prvi album, a pored najvećih hit-mejkera angažovala je i Stefana Đurića Rastu.

Cecina naslednica poslednjih dana vredno radi i traži pesme za prvi CD, a veliku podršku pruža joj mama. Njih dve zajedno biraju pesme, a Ceca je Anastasiju savetovala da angažuje proverene autore. Iako je prihvatila mamine sugestije, Anastasija je odlučila da napravi mali iskorak i da kontaktira sa suprugom Ane Nikolić.

- Anastasija je oduševljena Rastom i obožava njegove pesme. Ona voli taj neobičan zvuk i ritam, a i generalno, sve što on uradi, bude apsolutni hit. Pritom, Tasa je više u pop i r‘n‘b fazonu, pa joj Rasta odgovara. Već je kontaktirala s njim i objasnila šta želi - kaže izvor blizak Cecinoj ćerki i dodaje da je folkerka insistirala da joj neke pesme napiše njena dobra prijateljica i saradnica Marina Tucaković, kao i Damir Handanović.

- Anastasija je već pikirala numere koje prete da postanu ozbiljni hitovi i pitanje je dana kada će ući u studio - završava izvor.

foto: Damir Dervišagić

J. C. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KESIĆ SARAĐUJE SA CECINOM ĆERKOM: Darin muž ulaže 50.000 € u Anastasiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track