(FOTO) POČELI PAROVI 6, LUDILO U NAJAVI: Telohranitelj Slobodana Miloševića, Plejboj zečica i švercerka kokaina samo su neki od učesnika nove sezone
Foto: PrintScreen

biće veselo

(FOTO) POČELI PAROVI 6, LUDILO U NAJAVI: Telohranitelj Slobodana Miloševića, Plejboj zečica i švercerka kokaina samo su neki od učesnika nove sezone

Stars -

Dugoočekivana šesta sezona rijalitija "Parovi" startovala je večeras.

Stara i nova lica uselila su se u vilu u Zemunu, a gledaoci su sa nestrpljenjem očekivali da vide ko će se naći u rijalitiju.

foto: PrintScreen

Voditeljke rijalitija su i ove sezone Bojana Ristivojević i Andrea Lakićević. Već na samom početku usledio je šok za gledaoce, kada su voditeljke krenule da obiđu vilu. Naime u njoj se nalazi Zmaj od Šipova, koji je inače domaćin rijalitija.

foto: PrintScreen

Nakon toga Andrea je najavila prvu učesnicu - Zoricu Dukić, inače pobednicu prve sezone. Kako kaže ne ulazi da bi pobedila, a od nje možemo da očekujemo da samo bude lepa.

foto: PrintScreen

"Osećam se kao gost, imam utisak da ću izaći oko 1", rekla je Zorica i dodala da smatra da je bila pobednik i četvrte sezone u kojoj je učestvovala i smuvala se Nenadom Marinkovićem Gastozom. Ona je rekla da nema nameru da se svađa sa drugim učesnicima.

"Bilo bi previše da kao jedna ostvarena žena dozvolim to sebi. Ljubav u rijalitiju više nikada. Ne verujem u sudbinu, ja odlučujem kako će biti. Neću pričati o ljubavnom statusu jer privatnost treba zadržati samo za sebe", rekla je Dukićeva na samom početku. Nema ništa protiv da njen bivši dečko Gastoz uđe u rijaliti jer su ostali u dobrim odnosima.

"Zašto da ne? Gastoz i ja samo ostali u dobrim odnosima, kao što sam sa svima ostala. Nemam ništa protiv", rekla je Zorica i dodala da bi volela da Nenad u vilu uđe sa devojkom.

foto: PrintScreen

Druga po redu ušla je Lepa Lukić, kraljica narodne muzike. Lepa ne puca na glavnu nagradu, ulazi radi zezanja, kako kaže neprijatelju iz inata.

foto: PrintScreen

Nakon nje u vilu je ušao Nikola Ristić iz Podgorice. On ima nameru da ide do kraja i da Crnogorac treba da pobedi.

foto: Printscreen

"Ljudi treba da se klade na mene. Biću namazan i pametan, imam strašnu taktiku koja je spremana godinama", rekao je Nikola pred ulazak u vilu. On za sebe trvrdi da je javna ličnost jer je učestvovao u kvizu u rijalitiju.

foto: Printscreen

Mia Bond je stigla u vilu da luduje i širi veselje. Sebi je dala nadimak "Bond" po tajnom agentu jer je po prirodi borbena. Njeno pravo ime je Melisa Nemić, a inače je MMA borac.

foto: PrintScreen

"Izgled i karakter su moj adut", rekla je Melisa na početku. Nervira je krađa, ali veruje da njoj niko ništa neće krasti.

foto: PrintScreen

Šesta po redu ušla je Mirna Serjanić, pevačica iz BiH. U rijaliti ulazi kako bi promovisala sebe i svoj rad. Ona je inače podržavala Dalilu, prethodnu pobednicu, a ne krije da britka na jeziku.

foto: Printscreen

Njoj je inače rođendan, a nada se da će ga proslaviti u vili.

foto: PrintScreen

Mirna je na poklon od produkcije dobila tortu.

foto: PrintScreen

Spaho Sulejman je ušao sedmi u vilu "Parova". On je inače bivši poslanik, a veruje da će u vili pokazati dosta toga i da će se naći u vrhu.

"Ulazim u Parove da rasturim igrače i najverovatnije ću pobediti", rekao je Spaho pred ulazak.

foto: Printscreen

Teodora Radojčić, pobednica "Snajki" i buvša učesnica "Parova" ponovo ulazi u vilu da i pokazala ljudima kakva je.

"Sve ću moći da podnesem. Vođena sam iskrenošću. Verujem u sudbinu a prijateljima poručujem da se opuste jer će sve biti u redu", rekla je Teodora koja očekuje pobedu. Otkrila je da nije u odnosima sa Aleksandrom Subotić sa kojom se družila u "Snajkama".

"Sve greške sam pravila u prvom rijalitiju, sada nema greške", rekla je Teodora koja ne želi da priča o dečku sa kojim uživa u vezi.

foto: print, PrintScreen

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan je sa uzbuđenjem ušao u "Parove".

"Idem do kraja", rekao je Ivan.

foto: Printscreen

Branislav Radonić Brendon je rešio da ponovo uđe u "Parove".

"Posle godinu dana pauze vratio sam se, a sebe smatram najboljim rijaliti igračem, a rijaliti smatram jednom od konkretnijih profesija ovde u Srbiji. Možete da me volite, možete da me mrzite, ali ne možete da me ignorišete" rekao je Brendon i dodao da je njegova misija da ide do kraja.

foto: Printscreen

"Primetio sam da ima dosta anonimnih ukućana, oni će se kačiti na mene, ali džaba, ja sam profi. Mnogo mi je drago da sam se vratio", rekao je Brendon.

foto: PrintScreen

Snežana Jovičić se bavi modelingom a ulazi u "Parove" kako bi testirala sebe. Skoro je izašla iz duge veze, slobodna je pa je tako moguće da joj se desi ljubav u rijalitiju. Inače, Snežana je krasila naslovnicu "Plejboja" 2012. godine.

foto: Printscreen

"Došla si u venčanici", vikao je Zmaj i dodao kako bi se rado oženio. Snežana mu je objasnila da je reč o haljini.

foto: PrintScreen

Nina Prlja je dvanaesta po redu koja ulazi u "Parove".

"O meni se pisalo svašta, ja sam ozlaglašena", rekla je Nina i dodala da je ušla da otkrije istinu. Kako kaže mediji su o njoj svašta pisali te ima nameru da pokaže svoje pravo lice.

Podsetimo, Nina je bila privedena zbog šverca kokaina.

foto: PrintScreen

"Mediji su me opisali kao osobu koja je nosila drogu u Dubaiji, a to nije istina. Ja sam samo bila tamo i radila svoj posao. Pisali su da sam narko starleta, nisam imala živaca sve da čitam. Moji priljatelji i rodbina su sve teško podneli. Ne bih bila ovde da je sve to istina", rekla je Prlja i navela da želi da pobedi.

"Pisali su da sam dobila batine, to nije istina. Ja sam se s devojkama u centralnom zatvoru smejala tome", dodala je Nina.

foto: Printscreen

Slavko Janković bivši telohranitelj Slobodana Miloševića ulazi u "Parove" da pokžae svima da dobar šou može da se pravi na dobar način, bez vulgarnosti.

On je rekao da je u noći hapšenja Slobodana Miloševića, tada spasio bivšem predsedniku život.

foto: Printscreen

Miljana Kulić je ponovo ušla u "Parove", jer kako kažu ne mogu da počnu bez nje. Gledaoci dobro znaju Miljanu, a za ulazak u vilu se posebno sredila. Nadogradila je kosu i ugradila silikone u usta.

foto: PrintScreen

Maja Eskić iz Brčkog smatra da je sreće što ulazi u "Parove". Za sebe laže da ima sve kvalitet da pobedi.

foto: Printscreen

Tin je iz Zagreba i on je najmlađi takmičar. Ima želju da pobedi, osvoji novac koji bi uložio u šou poput Kim Kardašijan.

foto: Printscreen

Izabela Alijoski je rešila da se okuša u rijalitiju. Kako kaže biće svoja, a veruje da je vila neće promeniti. Kandidat je za pobedu, a otkrila je da je ponekad malo depresivna. Ona nije želela da otkriva pono o sebi, veruje da će se tokom rijalitija sve saznati.

Pored njih, u vilu je ušla Vesna Rivas, doktor Alen Azrić, Željko Marković zvani Arkan, Bojan Radovanović i Marijana Marković.

Nema sumnje da je zanimljiva ekupa ušla u šestu sezonu "Parova" i da će biti interesantno gledati ih.

foto: PrintScreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja