Najnovije vesti

(VIDEO) SESTRA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ VANBRAČNOJ VEZI: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom LJUBAVNOM TROUGLU!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU

(VIDEO) SESTRA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA O JELENINOJ VANBRAČNOJ VEZI: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom LJUBAVNOM TROUGLU!

Stars

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, oglasila se Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice.

Teodora je stala u odbranu svoje sestre i kaže da ne veruje u priču koju je izneo Vladimir Marjanović. Podestimo, otac Zorana Marjanovića je potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

"Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio", izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića. Teodora ne veruje u priče o tajkunu.

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE ZNAO ZA OVO: Jelena naslutila svoju smrt! Evo šta je pevačica uradila noć pre nego što je ubijena

"To je meni jako smešno. Svi koji su poznavali Jelenu znaju da je to bilo nemoguće. Bez obzira što je bila moja sestra, ona je bila dosadna žena. Svako je znao njenu relaciju svakoga dana, to je bila kuća, vrtić, bolnica i sve tako u krug. Nije bilo potrebe da nju neko prati. Ona kada je bila van kuće, bila je non stop sa Zoranom na vezi, tako da je ne vidim prostora da je ona mogla da se s njim vidi, da se dopisuje. Zoran je non stop bio na njenom telefonu, znao je za sve poruke, pozive, meni je to prosto nemoguće", kaže Teodora Krsmanović.

foto: Printscreen YT

Podsetimo, Jelena Marjanović je 2. aprila 2016. godine otišla na nasip Crvenka u Borči od kad joj se izgubio svaki trag. Suprug je istog dana oko 20 časova uveče prijavio nestanak policiji nakon čega pokrenuta akcija. Mrtvo telo Jelene Marjanović je pronađeno dan kasnije, 3. aprila oko 11.30. Usledila je opsežna istraga, a Zoran je odmah pao na poligrafu, međutim policija nije imala dovoljno dokaza na osnovu kojih bi bio zadržan u pritvoru po nalogu tužilaštva.

U pritvoru je proveo 48 sati, a odmah po napuštanju pritvora seo je sa bratom u automobil sa kojim se vozio po Borči razgovaro o nečemu. Posle godinu dana pronađeni su dokazi zbog kojih je Zoran uhapšen.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Nada Topčagić, Jelenina dobra drugarica takođe ne veruje da je Jelena prevarila Zorana. Takođe joj je teško da poveruje da je on taj koji je ubio Jelenu.

"Jako me potresla vest, u šoku sam. Što se tiče tajkuna, složila bih se sa Teodorom, koliko sam bila u vezi sa svima njima, Zoranom, Jecom, tako da bi bar nekad primetila nešto, ona bi mi rekla. Ali nisam ja svaki dan tamo bila, niko nikome nije držao sveću, ali svaki dan smo se čuli telefon. Ja nikada nisam čula povišen ton od Zorana, oni su jedna mirna porodica kao da ulaziš u crkvu.

Zatvarili smo se u studio, dolazila je tu sa Janom, ona joj je bila sve, pričali smo do jutarnjih časova, Jana se igrala u studiju. Nikada od Zorana nisam čula povišen ton, nikad od kada se znamo. Ona je bila preokupirana svojim obavezama, ona nije taj tip da bi ušla sa nekim vodila ljubav, nema šanse, ali opet kažem niko nikome nije držao sveću, ali čula bih od nekoga, od kolega. To se na estradi odmah čuje", rekla je Nada.

Teodora je otkrila u kakvim je odnosima bila sa Zoranom Marjanovićem pre nego što je uhapšen.

"Dok je bio u rijalitiju ja sam se čila uglavnom sa njima u vezi Jane, smatram da treba da zna da ima maminu rodbinu i da treba da budemo u korektnim odnosim zbog nje", priča Teodora.

Podsetimo, tragovi blata koji su pronađeni na Zoranovim pantalonama podudaraju se sa tragovima blata koji su tokom uviđaja i obdukcije pronađeni na Jelninoj glavi, kosi i njenoj odeći. Zoran je istražnim organima rekao da nikada nije bio na mestu gde je pronađeno Jelenino telo.

Podsetimo, Zoranov otac, Vladimir Marjanović kaže da je Jelena brutalno ubijena pre više od godinu dana jer je bila dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom. 

(Kurir.rs, Foto: Kurir, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Novi detalji misterioznog ubistva Jelene Marjanović ! Ko su pomagači?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...