MIRKA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: U životu sam imala više sreće nego pameti!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENA MAJKA

MIRKA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: U životu sam imala više sreće nego pameti!

Stars -

Nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića kaže da joj se i u privatnom životu, kao i u poslu, stvari dešavaju spontano i da nikada ništa ne planira.

"Meni se gotovo sve dešava spontano. Mislim da sam u životu imam više sreće nego pameti. I posao kojim se bavim je došao do mene kada mi je ponuđena uloga u „Anđelima”. Uživam u svakom trenutku i dok smo Vujadin i ja živeli po inostranstvu, trudlia sam se da živim tamošnjim načinom života, da ne tugujem za Srbijom. Kada smo bili u Francuskoj, ja sam se trudila da prodrem u tamošnji mentalitet, isto tako i kada smo bili u Rusiji. Iz svega uzimam samo najbolje. Ništa u životu ne planiram, pa sam tako počela i da živim sa Vujadinom, a da nisam planirala", otkriva glumica.

foto: Damir Dervišagić

Mirka Vasiljević dodaje da trenutno uživa u životu punim plućima.

"Svako u životu ima neko vreme koje mu je najbolje. Nekome ono dođe pre, a nekome kasnije. Mene je majka rodila sa 23 godine, a moja tetka je svoje prvo dete rodila sa 36. Sve u životu dođe pre ili kasnije, tako da smatram da je meni sada to „najbolje vreme” i uživam u njemu. Ključ je uživati u trenutku, jer nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć", zaključila je Mirka.

Kurir.rs/Alo, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZMEĐU DVE VATRE: Evo šta je Mirka morala da zna, pre nego što je ušla u porodicu Savić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track